|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
T-mobile ili Vip
Evo neznam jesam na dobrom mjestu postao pa imam pitanje šta uzet za pretplatu t-mobile ili vip jer šef bi prešao na t-mobile sa vipa a kolko sam ja informiran t-mobile je lošiji od vipa
![]() |
#2 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
po meni je to sve isti drek, ali kad bi vec morao birat isao bi na vip, ovako ***em mamu i jednima i drugima pa mi je svejedno ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
a cuj gle..malo si pogeldaj paketa ja sam ti na flex 150 te dobivam račun cca 200kn mjesečno s tim da prvih 6mj dobivaš dodanih (besplatnih) 150kn na račun. kada mi to istekne odo na lex 60 paket i 100kn za unlimited ![]() vip ima onu akciju 0 za sve...da sam na tvom mjestu malo bi prosufrao i pogledao uvjete za tu "nulu" |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
to je po meni jedina dilema izmedju te dvije mreze. (naravno ako ti je pokrivenost te mreze u tvome kraju dobra). sto se tice kvalitete imam dojam (po tudjim iskustvima) da Tmobile ima bolje pokrivenost. a iz osobnog iskustva ti mogu reci da sam otisao s vip pretplate zbog lose pokrivenosti zagreba (uzasnih problema sam imao...nasred vukovarske zovem 0800 broj i sve krci...) na tele2 tako da o tmobileu neznam puno... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Stanje je ovakvo da mi kao firma imamo 10 priključaka i do brojeva u vpn te račun dođe negdje oko 4000 kn pa nas zanima jel bolja pokrivenost i bolju zvuk na t-mobilu ili na vipu. Velike račune tučemo šef i ja
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
Vip se svojevremeno hvalio da ima najbolji zvuk, što je i moguče jer imaju noviju tehnoligiju, samo neznam zašto bi ti to bilo bitno. Što se tiče pokrivenosti vrlo je teško reći koji je bolji, ali sam se osobno uvjerio da je pokrivenost na moru (ako ti je bitna) daleko bolja kod vipa. Cronet lovi do oko 9 milja dok vip i do 14 mijla od obale. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
192.168.0.1
Datum registracije: Oct 2005
|
Kvalitet zvuka je jako bitan, kako da nije, kad pricas s trebom ![]() A u firmana pogotov, da se nemoras blamirat bezze "kako rekoste.." , "mozete li ponovit..."
![]() |
![]() |
#9 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
od ta 2 zla na pretplatu , t-mobile je puno manje zlo i apsolutno bolji izbor , u vipu te ne sljive 1% nakon par godina , nemaju ponude uredjaja za produzenje ugovora , a dalje da ne govorim o njihovim 'posebnim ponudama' koje u prosjeku kostaju da boli glava .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
t-mobile! vip je bezobrazno smece koje u hr glumi neku kvalitetu, od svih firmi u mobilkom grupi vip ostvaruje najveci profit u austriji po jednom korisniku zarade 11 eura, u hr 29 eura - dovoljno ti govori o cijenama koje placamo ulaze na srpsko trziste mobilnih komunikacija, tamo vec postoje 2 operatera, pa vip tamo nudi najnize cijene razgovora kako bi pridobio korisnike u hr su daleko najskuplji, na marketing trose nekih 19 milijuna kuna godisnje to sve moraju uzeti svojim korisnicima, kako bi mogli platiti reklame koje dolaze i u paštetama
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|