|
![]() |
#1 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Estonija - Hrvatska (0-1)
Evo baš odgledah utakmicu. Obe 2 momčadi su bile očajne, ali sam navija za Estonce nakon 1. poluvremena jer su barem pokazali neku srčanost (na njihovu žalost nisu je potkrijepili i konkretnom vještinom). Meni samo nije jasno što Kranjčar i Olić sve ove godine rade u reprezentaciji? Nije da redovito pratim nogomet (ne pratim uopće osim tu i tamo koje reprezentativne utakmice), ali nije valjda da nemamo sposobnije igrače od ta 2 paraplegičara?
![]() |
#2 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Pobjeda je definitivno bila na ho-ruk, ali što je tu je. Pobjeda je pobjeda, idemo na Rusiju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Jako su loše igrali. Ali sjetio sam se Petrićeve obrane jedanaesterca. ![]() http://www.youtube.com/watch?v=7UWYPQDwO3I
![]() |
#5 |
KozajeZakon.
Datum registracije: Apr 2007
|
Od utakmice su uspjele bit gore jedino one kreature sto rtl protura pod sportsko novinarstvo,nikad goru zvucnu podlogu nisam imao,nja-nja-nja filipe-zvonimire trkeljanje 100nasat...a tekma,krvarile oci od jada...jos je dobro proslo. Da je momcad slagao Ottek pa bi vidli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ajde dajte malo olabavite ![]() Estonci su doma u ovom ciklusu mnoge namučili, a i zadnji put smo tamo jedva iščupali 0:1. baš da bih zbog loše igre navijao za Estoniju... pobjeda se piše a igru ću lako zaboraviti ako u srijedu dobimo Ruse... To će biti teško jer se vidi da je dobar dio momčadi iscrpljen (dinamovci osobito) ali vjerujem da ćemo ih dobiti. A o igri možemo raspravljati nakon kaj osiguraju EP. ![]() Eh, da još igra moj imenjak Decembarski potpisao bih da dobivamo u srijedu, ovako nisam siguran... ![]()
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
A dobro je bilo. Svaka čast Pletikosi - čovjek nas 3-4 puta izvukao od propasti. Nekako imam osjećaj da je Dinamo-trojac (Eduardo-Čorluka-Modrić) + Pletikosa najviše dao na utakmici. Estonce nismo smjeli ne pobijedit (dvostruka negacija) a sad ako izvučemo bod protiv Rusa mila majka. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
Puno teza tekma nego kaj sam ocekivao. Dobro, dobili smo, a od Estonaca imamo blagoslov rasturiti Ruse u srijedu. ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
stvarno RTL radi užaš prijenose, ajd zamijenili su onog voditelja koji je prije uvijek vodio emisiju prije i nakon utakmice(a taj je u jednoj rečenici imao 3 pogreške) a zvučna podloga katastrofa, odvale zvuk sa utakmice, a komentatori tiho pričaju, još ovaj boban kroz nos priča... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|