|
![]() |
#1 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
IBM - HITACHI - Doctor Who
Ovako, Trebam neki SCSI HD poslati na zamjenu za novi (pod garancijom) no Hitachi bas zeli skrtariti pa neke zemlje stavlja pod nedostupne za vracanje. Nije to problem, nekome iz germanije da mi primi i posalje ali oni tvrde kako kod nas takodjer je moguce ostvariti garanciju. Sad vas pitam tko je kod nas sluzbeni diler uvoznik za IBM / Hitachi HD-e. Na pamet mi padaju M-SAN,Microline? Ali, zna li netko ipak tocno, tko je? Znam da sam na Raptoru procitao pod uvoznika : M-San, ali sad se pitam sto ako sam ovaj HD recimo uzeo od Polarisa koji je propao u velikom stilu ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Lab2000 ?!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Autronic možda? Ne znam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
na srecu nasi susjedi nas poznaju bolje i od nas samih ![]() Odmah mi je rekao da zna kako firme traju kod nas te je poslao upit u UK, da kazu kud na kraju da ja saljem ovaj SCSI na zamjenu. Provjerio sam (kao i u vecini drugih sfera) nema kod nas ni jednog predstavnika vec samo micro dilerska mreza ![]() No za backup pomoc mozda posluzi i Autronic (servis) koji je bio vrlo ljubazan (spomenuo sam bivse racune i kupovine) te mozda postoji sansa da oni to saniraju sami (slanje za zamjenu) Tomorrow, tomorrow, tomorrow. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
8-bit Gen.
|
Kako se izvuci iz situacije kad imate HD koji vise i ne znate gdje je kupljen ili diler vise ne postoji ![]() Nakon nekoliko telefonskih poziva u DE, (Hitachi GST/DE) zadnji je cini se bio instrumentalan i uspio sam (ipak) dobiti autorizaciju servisa te je isti vec poslan za zamjenski novi. Ovo je zapravo bio mali presedan, jer sluzbeno ovo nije regularno, buduci da HR ne priznaju kao povratnu destinaciju HD-a za end user-a. Autorizacija Hitachi GST-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
8-bit Gen.
|
I nakon cekanja dosla je konacno zamjena od Hitachi-a. Novi HD ![]() Pogledajte stranu elektronike jos se tu IBM-ovo ime sjaji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |