|
![]() |
#1 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Warcraft III na netu
Jel igrate sta Warcraft III na netu? Iso sam ga malo probat jucer pa cist zgodno izgleda... Neznam jos kak taj upkeep i stopanje seljaka pri ulasku u rudnik utjece na igru, vec sam naviko na igranje tipa Starcraft gdje se samo stancaju uniti.. Reko bi da ovo malo vise strategije uvlaci u igru. Jucer sam se probo spojit na battlenet da vidim onak iz fore kak to zgleda online i dal je opce igrivo na 56k modemu pa se nesto nije htio spojit... Ajd da cujem sta mislite o igri!
![]() |
#2 |
PC Ekspert
|
O ucitelju, Warcraft III izlazi 3.7. Tak da ga do tad nema na battlenet-u |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PC Ekspert
|
majku mu! mozda ima kakvi beta bnet server il nesto na cem se ljudi igraju...
![]() |
#4 |
PC Ekspert
|
imas piratske servere za war3 bete... naravno, nije da se vise sjecam kak se zovu. zna shtifa... O.
![]() |
#6 |
PC Ekspert
|
daj reci, kak ga natjeras u multiplayer mod? jel koristis one servere koji su ponudjeni po defaultu il moras nekak patchirat igru da bi koristio neki drugi server? ak koristis neki drugi server, moze ip adresa? ![]()
![]() |
#7 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Igra je zakon u single playeru... a mislim da ce raditi i na bnetu kada izade igre samo nemoj prvi key uzet generiraj malo ![]()
![]() |
#8 |
Re Di Calamara
Datum registracije: May 2002
|
Nemre se igrat na Bnetu zato kaj full verzija dolazi 3.7 Uglavnom postoji beta verzija koja se moze igrat ,ali za nju treba tona ptcheva i crackova... Kaj se tice igre, jucer sam bas zavrsio sve misije. Filmovi izmedu misija su vrhunski!Sav se najezis! Prica je odlicna,mozda se malo kiksalo na elfovima! Ta je misija malo neinteresantna! Sve u svemu Vrlo pohvalno!! Jedvo cekam full, pa na Bnet isprasit tur nekim koreancima ![]()
![]() |
#10 | |
PC Ekspert
|
Citiraj:
malo sam se ja igro sa betom prije, imam ti linux server za sve blizzard igre.. mozes kreirat diablo/d2, starcraft i wc3 server i radi u LAN-u... Peuc ti zna jos vise o tome, ja vidio kod njega u firmi da sve radi.. Ak hoces taj sw, javi smislicemo nesto Ima na netu i nesto servera, recimo: Server list: ============ Some servers include: 216.66.75.129 / Official Warforge BnetD Stress Test Server war3.myip.org / Official #war3ips Stress Test Server: (150+ users, soon to be oc3, this is a great server!) 213.115.128.103 / Official #warcraft3 Stress Test Server (100mbit) python.railbait.com / 24/7 T3 Server 66.56.122.122 / Dedicated server in Southeast US Nisam isprobo jos ove servere, nemam jos svoju kopiju igre ![]() Ajd javi sta si uspio s ovim adresama! Sh. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
PC Ekspert