|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Pržilica zeza
Imam NEC-ovu DVD/RW pržilicu, model ND3550-A, problem je sljedeći: Neke cd-ove ili Dvd-ove mi neće učita, za medije je sigurno da su ispravni i rade na drugim kompovima, meni jednostavno pokaže da je cd ili dvd prazan 0 bajtova slobodnog mjesta i 0 bajtova zauzeća. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Probaj stavit novi firmware na nju! Uhm... Btw. speedtest rezultat ti je ono...Katafrekinstrofa ![]() ![]() EDIT: Evo imaš tu pa pogledaj koji ti je najnoviji, prvo provjeri u NEROu koji ti je trenutni, mislim da se zove NERO InfoTool... http://drivers.softpedia.com/get/FIRMWARE/Nec/ I tu isto... http://forum.rpc1.org/dl_firmware.ph...&manufactor=23 Zadnje izmijenjeno od: Matth€w. 05.06.2007. u 00:52. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
E sad je bolji test, ali upload ti je manji, trebo bi biti oko 210Kbps ![]() Nećemo OT. Ovak, kolko ja znam/počitao/načuo, gubi se, ali ako ti se npr. pokvari ili tako nešto (a da ne crkne skroz) vratiš natrag stari firmware i imaš opet garanciju ![]() Svaki model ti ima svoje specifično/posebno ime za svaku verziju firmware. Može ti npr. biti potpuno ista pržilica (model), ali drukčiji naziv (neka mala razlika u broju ili slovu) zbog verzije firmwarea. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
ok, merci pokušat ču sa firmware, a ovo u vezi uploada, mislin da meni nisu podigli kad je bilo ovo zadnje dizanje brzina ![]() EDIT: Evo, pao je firmware, nažalost problem je još uvijek tu, izgleda da je do nečeg drugog ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Imao sam sličan problem..prža nije htjela očitavati ni dvd-e ni cd-e, stavljao sam firmware al' ništa...kupio sam DVD-clean, i ne bi ste vjerovali situacija se riješila..pa probaj i ti očistiti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jesi li probao pržu u drugom kompu? Promijeni i kabele, 80-žilni umjesto 40-žilnog, ako već nisi.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|