|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
COH dx 10 patch vani.
Evo ga.. http://www.gamershell.com/news/38922.html Pa ko moze neka patcha igru i javi promjene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Meh instaliro sve i radi uzasno lose. Sve trza brejka se , igra se ruse kad mijenjas gfx opcije, sve u svemu uzas. Nvidia treba normalne drivere jer ovo je katastrofa... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Ovo je valjda jedina igra koju igram zadnjih godinu dana (do fallouta 3 ![]() Relic forumi su doslovno krcati prituzbama vlasnika Nvidiinih kartica serije 7 i 8 , Nvidijini isto tako . E sad ide kvaka :Nvidia krivi relic ,Relic krivi Nvidiu ...... Kako god bilo cinjenica je da igra iz patcha u patch ima sve goru mreznu komponentu (od pocetka pa do danas je samo islo iz loseg u gore), a isto tako se progresivno pogorsava stanje za vlasnike Nvidia kartica (ironija je u tome da za vecinu u v 1.0 sve radi savrseno ). Jos smjesnije je sto je Coh zapravo dio Nvidia "Ment to be played" markentiske kampanje.... A najgore je sto je igra strava dobra ,al nitko ne otklanja bugove mi se cini vec se zurno radi na expanziji. Npr. sam multiplayer je igriv,zarazan i balansiran po meni kao i kralj na tom polju starcraft (ovaj je jos uz sve to i inovativan )! Al sta to vrijedi kada se igra preko OCAJNOG p2p sistema u kojem se pola ljudi ima problema povezati sa drugom polovicom. >Uf odo sad OT sorry ,skupilo se je**m ti kapitalizam i modernu industriju. Izdaje li jos tko dovrsen proizvod ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|