Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Konfiguracije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 04.06.2007., 16:23   #1
Fichek
Registered User

Datum registracije: Jun 2007
Svježa konfa..

To je otprilike to što vidite gore. No zanima me par stvari. p5b je navodno dobra za guranje proca do 3GHz, ali ima nekih problema sa raidom, a probleme ne volimo.. Znam da je p5b-e plus dobra, ali kakva je obična p5b-e? I zašto izbjegavate p5n-e sli, a na masi reviewa je ispala kao dobra ploča?
Napajanje? Manje, više, oke?
Memorija.. Bi li neka jeftinija kingmax bila također oke? Inače vidim da ljudi stavljaju u konfe 2GB kingmaxa i to ih košta nešto više od 400kn.. Dže bude taj kingmax
Disk?

Uglavnom, sve sugestije su poželjne, jedino ograničenje je da sve mora biti iz linksa ili bilo kojeg drugog shopa ukoliko je pouzdan i neće biti problema sa garancijom.

edit: nepristojno od mene, nisam se ni predstavio.. Zovu me fifi, užasno sam gladan i pozdrav svekolikom pučanstvu pcekspert foruma..
Fichek je offline   Reply With Quote
Staro 04.06.2007., 16:30   #2
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Fichek Pregled postova
To je otprilike to što vidite gore.
I vredu je složeno.

Citiraj:
I zašto izbjegavate p5n-e sli, a na masi reviewa je ispala kao dobra ploča?
Ili ne vredi te pare ili ima boljih ploča za istu cijenu ili ljudima ne treba SLi ploča ili se starnica(e) na kojoj je dotična recenzirana nalazi na čijem platnom spisku, pa je zato ploča uber-geil.

Citiraj:
Bi li neka jeftinija kingmax bila također oke? Inače vidim da ljudi stavljaju u konfe 2GB kingmaxa i to ih košta nešto više od 400kn.. Dže bude taj kingmax
Disk?
Je, Kingmax bi bil i više nego solidan. Cijene DDR2 memorija su pale tak da se danas taj Kingmax DDR667/800 i slične memorije daju najti u skoro svim dućanima. Imaš i u Linksu Kingmaxa za cca. 270 kn za 1GB. Disk je vredu i nemaš brige po tom pitanju, jedino ako imaš još koju kunu na raspolaganju, pa eventualno zemeš 320GB model.
McG je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 04.06.2007., 16:56   #3
Fichek
Registered User

Datum registracije: Jun 2007
Zanima me još kakva je p5b-e i p5b-e plus ako je netko imao iskustva s njima..
I napajanje po pitanju buke.. Nešto tiše je poželjnije (čudnog li čuda ), pa stoga ako imate nekih preporuka pošto neam pojma šta valja..
Fichek je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno