|
![]() |
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Gt ili Gs ? koji je budjet ? osobno za nvidiu preferiram gainward , pa leadtek pa xfx . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
definitivno Gigabyte. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
gigabyte, zbog coolera. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Premium
|
kolko ja znam gigabytova je jeftinija i nudi nešto veči overclock. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Stvar je u tome sto znam lika, i lik nije odavde, nego iz Njemacke. Ja bih mu osobno preporucio da si kupi jos rama, jer mu grafa nevrijedi bez rama.... .. I bolje da si sacekao da dode r600.... .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
Evo da i vlasnik Gigabyte-ice nest skomentira.Kartica je oke,moj primjerak se clocka solidno (600/1600) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Civic (ab)user
|
Moja nece bas nesto preko ovog.Probao sam spustit zalmana na 5V al se grije puno onda,a zbog razmjestaja u kucistu donji bocni vent mora izvlacit zrak iz kucista dok gornji puse u kuciste.To super radi dok je zalman na dflt-u,al na 5V se pocne grijat dosta grafa (idle 55-60).A i HR05-sli mi dode taman ispod grafe pa i njega zalmanko fino hladi.Razmisljam nesto da ga moddam tj zaljepim bolji vent na njega samo me frka ak grafa slucajno rikne kaj sam ostal bez gare u tom slucaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
Evo sad je imam i ja Gigabyte 7900GS ono zbog paste na grafi jel oni imaju onu naljepnicu kad skines da nemas vise garencije?a jos jedno kad pocnem stalker igrat kad izadem iz podruma na pocetku igre pokazu mi se zrtice sa slikom i nakon 1 min se spuza jel to mozda zbog napajalja ja imam 350W noname napajalje ili mozda sama grafa???u 3d marku ista stvar!!!koliko uopce treba ta grafa W? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Civic (ab)user
|
Citiraj:
![]() ![]() P.S. da li si clockao grafu i na kolko?mozda si malo pretjerao pa bi i to mogao biti problem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Registered User
|
kupio sam ju jucer prvu igru isprobao stalker nisam nista dizo samo treibere installiro!s tom novom pastom sto si stavio koliko stupljeva manje si dobio?gdje pomices te volte od zalmana da radi na 5V? |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Civic (ab)user
|
A moja se vec upekla bila kad sam skidao....u idleu mi je pala 3-4C,ali zato pod opterecenjem jedno 7-8.Prije je znala do 67C doc,a sad ne prelazi ni 60C ak i tolko.Svjedno promjeni napajanje jer nema smisla tjerat konfu za ciju si grafu dao 1300kn napajanjem koje ili jedva gura ili ce krepat svaki cas.Probaj oblivion instalirat ak ga imas pa vidi kako ce se tamo stvari ponasat.Ak ti oblivion fercera i ostalo ce.Ja ga koristim kao stability test prilikom clockanja jer se on prvi srusi ak nekaj nije kaxespada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Registered User
|
Sta mislis jel bi se moglo sta desit grafi dok nedobijem opet para a to ce biti za jedno tjedan dana onda cu si napajanje od seasonic 380W kupit i mozda jedan gig rama Samsung(Orginal) ne da se nesto pokvari zbog ******* Napajanja ili tako nesto?idleu mi je na 47C dobro je da uopce radi!S cim skidas pastu sa graf process i kako necu da nesto smrdam kad budem jednom radio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Guest
|
Citiraj:
Ajd' reci koje su ti temp.grafe kada se slika počne čudno ponašati?Kako ti je kućište hlađeno? EDIT:Punosi pitanja postavio,prosurfaj malo,imaš puno tutoriala na netu,pa ako kasnije negdje i zapneš,ali ne u elementarnim postupcima,,pitaj,nema problema. |
|
![]() |
![]() |
#24 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() EDIT: napajanje obavezno zamijeni čim prije, jeftina(a kvalitetna)preporuka FORTRON 350W 213kn Zadnje izmijenjeno od: Bravo. 09.05.2007. u 08:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
normalni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Eto vidite ljudi, vi sad njemu preporucujete 350W a sta ako se decko zazeli za mjesec dana prebaciti na e4300, 2 gige rama i mozda 8800gts. Znate kako je u Njemackoj. Na ebayu se svasta nadje. Ja bi mu rekao da bolje kupi seasonica, zalog za buducnost.... .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Inače, Fortronovi PNF modeli su puno jaki, 400W PNF bi mogo gurat e4300, 2 gige rama, 8800GTS i ostalo potrebno, premda mislim da bi i 350PNF mogo pogonit takvo što sam ne znam dokle...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|