|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2003
|
![]() Pozdrav svima. Kupujem slijedeći tijedan računalo, i nakon mnogo mukotrpnog rada odabra sam komponente iz dva dućana Ve-mila i Feniksa. Komponente su slijedeće: -MBO socket A, MSI-K7N2 Delta- ILSR,nForce2,3xDDR400,8xAGP,SB5.1,lan,S-ATA,Raid -CPU AMD Athlon XP 2800+ BOX (128K L1+512K L2 on-chip cache, FSB 333MHz), Barton, Socket A -2 x DDR 512MB PC433MHz SuperRAM Kingmax -ATI Radeon 9700 128MB DDR, TV-out, DVI-out, AGP 8x, bulk -HDD Seagate 160.0 GB ST3160023AS, Baracuda, 7.200okr/min, 8 MB Cache,S-ATA -CD-RW/DVD-ROM BTC, 52x CD-R/24x CD-RW/16x DVD/52x CD- ROM speed, retail -KUĆIŠTE Codegen MIDI TOWER ATX 6096-C9,400W, 4x5.25", USB, Blue Neon+FAN 1394 Zanima me vaše mišljenje. Dali je sve ovo kompatabilno, hoće li moći podržati ove komponente gore navedena matična ploča (rami, veličina harda, grafička). Pozdrav svima. Unaprijed zahvaljujem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Pozdrav, Ja bih ti preporučio matičnu EPoX 8rda+, i ja sam je danas kupio. Inače, ljut sam malo i na nju i na RAM, ali o tome u drugom postu. Sve u svemu, sigurno je bolja od MSI-eve ploče. I preporučio bih ti ne zaključani Barton2500+, pa mu digneš FSB na 200 i dobiš 3200+ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||||||||
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Re: Ljudi pomozite kupujem RAČUNALO
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
p.s: ukoliko ces uzet EPOX8RDA+ uzmi PATA disk jer 8rda+ ne podrzava SATA Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
|
||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
www.2crowded.com/forum! A inače; Ploča: ABIT NF7-S/SL, MSI zaboravi kriminalno loša! CPU: Barton 2500+ i uzmi si Thermalright SLK700 cooler s 80mm papst ventilatorom ili Coolermaster HAC dream ak te ne smeta buka! Kučište: Chieftec DX-01B 360W CDRW: vidi kaj je marac napisao DVD: Hitachi, Pioneer, Samsung!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Headbangig Grunf!
|
@Mačkoubojica, zakaj ne kad smao se tam okupili upravo iz razloga slaganja konfi!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Stane
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Pa ja mislim da bi bilo produktivnije da se otvori podforum na PCEkspertu nego slati ljude na 2crowded !
![]() |
#10 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ajd pustite ljude. Stvarno su se potrudili tamo, lakše je kad postoji nešto takvo pa samo uputimo nove tamo nego da moramo ponavljati iste pjesme po ko zna koji put. Onaj ko treba savjet tamo če sigurno nači najbolje. Onaj ko ne treba - ionako sastavi komp sam... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Stane
|
a i ja bi posjecivao taj forum, ali kada je samo za kupnju pc (cijeli web page je forum)...stvarno ste se potrudili za taj forum, ali kako vidim i jos se i dalj trudite, SAMo napred! ALI malo-malo cujem nekoga (serem, vidim) odi na www.2crowded.com/forum ! Pa meni je dosadilo to, a ne znam kako vam!
![]() |
#12 |
Stane
|
odi na www.2crowded.com, uzasna promocija sajta! ali kako vidim Pcekspert postaj ugrozen (konkurencija radi svoje) ![]() ![]()
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
Gle ja sam promoviram forum zato jer smo se tamo okupili da bi upravo ljudima pomogli oko takvih stvari. Tor je fino rekao ( ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Ups nisam vidio konjfiguracije ![]() ![]() moja greška ![]() ali opet pitanje ako su tu več konfiguracije i ista ekipa kao i na 2crowded (dobro ima ih tu malo više) zašto ne odgovoriti ovdje i mir :confused: .
![]() |
#16 | |
Stane
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Headbangig Grunf!
|
Na konfiguracijama sam postamo ono kaj smo dogovrili na 2crowded. Ak se nevarm reklamiranje profitabilnih organizacija je zabranjeno! ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 18.12.2003. u 00:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Sto se tice samo toga kaj smo na forumu to je zato sto je glavna stranica jos u izradi. pa ce sve to biti na gl. kad je zavrsimo. zato postoji 2crowded? pa zato sto je svako malo netko uletavao na pce i trazi ovu konfu pa onu konfu i tak u nedogled. Pa smo se mi odlucili to sve sabrat da je ljudima lakse i bas zbog toga tu dobivamo neke opomene. ali necu vis o tome, radje da zavrsimo u vedrijem tonu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|