|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
BlackDragon :)
post 1/2 Gledajuci kucista od Omege i velkog_piceka sam shvatio kako dragon moze lijepo izgledati kad se jos malo dotjera ![]() i tako sam kreno na poso... prvo je na red dosla bocna stranica na kojoj sam izrezo otvor za pleksi... nakon toga sam rastavio kuciste i posmirglo ostale stranice i sve pripremio za lakiranje... prva ruka laka je nanesena... (koristio sam Duplicolor crni lak) za to vrijeme dok se prva ruka susila, bacio sam se na moddanje zalmana... rastavio sam ga od baze i propeler pofarbao UV reaktivnom plavom bojom...
![]() |
#2 |
Premium
|
post 2/2 zatim sam se jos malo igrao s tom UV bojom i "isarao" malo vodova po TV kartici, rubove RAM-a, oko sarafa za ucvrscivanje maticne na kuciste i jezica na grafickoj... nazalost sam samo slikao TV karticu al ostalo ce se kasnije vidjet nako toga je prva ruka vec bila "suha" (nakon cca 3-4 sata) i slijedila je druga ruka laka... isutradan kad se lak potpuno osusio sastavio sam komp... i evo slika gotovog proizvoda, tj mojeg BlackDragona ![]() svi komentari dobrodosli! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Moram priznati da mi se ova kombinacija crne izvana/iznutra i plave iznutra, jako ali stvarno jako sviđa ![]() ![]() A ovi UV vodovi na TV kartici - jednom riječju -> predobro ![]() Samo se nadam da će boja držati kako treba... Dobar posao, iako mi je to bojanje nekako kratko trajalo, barem naprema Omeginom radu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
nece biti nezeljenih posljedica... bar se nadam ![]() a boju sam isprobao drzi i na 90 stupnjeva... iskljucio sam vf900 na grafickoj i igro tocu race driver 3 i jezice nisam mogao dotaknut od vrucine a boja je idalje bila normalna... ![]() a ono... s omeginim se nijedno kuciste nemoze usporedivat! ![]()
![]() |
#7 |
Premium
|
imas bauhausu... 37kn kosta mali sprej... puno previse po meni jer veliki crni kosta 26... al ok.. ![]()
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Najsli dan ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
@tutix: nisam sprejao... nasrejao sam boje u casicu i onda sa tankim kistem crtao vodove ![]()
![]() |
#12 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Koliko imas neonki/lampi u kucistu (meni se cini da imas jednu UV i jednu obicnu plavu)? Koliko si kamencica potrosio na dremelu dok si izrezao onu rupu i koliko vremena ti je trebalo da izrezes to? Cime si pricvrstio plexi za stranicu? Koliko je tesko bilo rezati Chieftecovu čeličnu stranicu? Sve ovo pitam jer sam i ja konto na raspustu napraviti nesto slično, a sve me nešto strah ovog mog Chiefteca rezat pa da nesto ne krene kako ne treba. I da, svaka čast za ovo sto si napravio ![]()
![]() |
#13 |
Premium
|
imam dve UV neonke i ici ce kad se skupi lova jos dve plave... kao sto s ena slici vidi koristio sam male rezne ploce koje se dobiju u einhelovom paketu sa dodatcima (kosta 40kn jedan paket i u paketu ima 8 tih ploca za rezanje) ja sam potrosio 30 tih ploca za to izrezat ![]() silikon je najbolji za pricvrstit pleksi za stranicu ![]() bilo je dosta tesko i treba jako puno zivaca i volje da to izrezes... posebno ako uzmes ovakav uzorak gdje imas puno zavoja... ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Zahvaljujem na odgovoru i jos jednom svaka casst na trudu i idejama. Nadam se da ces ostati jos neko vrijeme na forumu (dok ja pocnem svoj projekat). ![]()
![]() |
#16 |
Premium
|
hvala svima na pohvalama!! ![]() @Milentije najbrze cu ti odgovorit preko PM ![]()
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
svaka cast . . super si ga sredio . . ![]()
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Komp izgleda pre pre brutalno! stavi kucistu ventove kak ti jadan proc uopce dise ![]() Kakav bi efekt bio kad bi se na tipkovnici slova lagano obrubila za tim uv sprejem il kak se vec zove... Dal bi blaga svijetlost od monitora pomogla da to ista sjaji? Puno truda svaka cast ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Svaka čast, predobro izgleda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
@Gen1us: nebi svjetlilo jer dok su uv neonke ugasene boja izgleda kao obicna plava boja... nema nikakve naznake da je uv... kad sam kupio sprej posrejao sam jedan komad nekog metala i bojo sma se da to nece bit to sto sam htjeo al kad sam onda kupio neonk i upalio ih sasvim druga stvar... boja zasvijetli... ![]() opet hvala vam na pohvalama! ![]()
![]() |
#21 | |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
trebala bi mi zelena ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Premium