|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Might and Magic: Dark Messiah
Bok dakle, nedavno sam nadogradio komp, i napokon mogu početi sustizati tisuće pre***enih RPG-ova koje sam propustio. Davno sam kod frenda odigrao demo M&M ![]() ![]() Dakle, pitanje je: kakva je igra? Jel se isplati nabavljati? Volim (ne, OBOŽAVAM) RPG, hard core, ne čisti hack and slash. Također, ako znate, predložite mi još poneki RPG (samo ne Oblivion, jer mi igra ne valja) Hvala i pozdrav Shoki
Q: sta ce ti mis sa "kuglicom" kad vec pa cijeni od 50-ak kuna mozes kupiti opticki mis koji je duplo prakticniji i bolje radi od tog tvog sa "kuglicom"... A: Treba mi miš sa kuglicom jer troši manje struje. I za navigaciju po windozama je odličan tj. neizrecivo bolji od dirke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Dark je hack and slash. Pravi RPG ? Baldurs Gate 1 i 2 Ice Wind Dale Fallout 1 i 2 Planescape Tourment ( najbolji RPG koji sam do sada igrao ) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
sve odigrao. Ima još kaj?
Q: sta ce ti mis sa "kuglicom" kad vec pa cijeni od 50-ak kuna mozes kupiti opticki mis koji je duplo prakticniji i bolje radi od tog tvog sa "kuglicom"... A: Treba mi miš sa kuglicom jer troši manje struje. I za navigaciju po windozama je odličan tj. neizrecivo bolji od dirke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Jesi li razmišljao o MMORPG ? Jest da su svi većinoma H&S - ali znaju biti DALEKO zabavniji od single player. WOW, Lineage 2 ( HC PVP ) , Guild Wars (diskutabilno MMO, ali dobro ), LOTRO ( skoro pa samo PVE, vrlo dobar za nekoga tko voli RPG, ali mu PVP nije interesantan ). To bi bili trenutno popularniji, ima ih više, ali ovi se trenutno najviše igraju. S time ako si nov u MMO svijetu - WOW ili LOTRO je topla preporuka. Ako se ne varam obje igre imaju 10 day trial, pa vidi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Neverwinter Nights 2. Dark Messiah sam malo igrao i uninstalirao. Nije mi se svidio...
![]() |
#7 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Kaj se tiče Dark Mesaje probaj si to nabaviti od prijatelja jer ti je igra dosta kratka. Slažem se da ima svoje trenutke i super grafiku, ali je kratka. Također pogledaj si Severance Blade of Darkness, po meni genijalna igra, imaš kombo poteze, različite rase, ma igra je zakon. Još ju uvijek i sad znam odigrati. Ne razumijem zašto nema više igara na taj kalup.
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Dark messiah je kratka ali je zanimaljiva, čista je akcija, dobro je što si wizzard, thief i warrior u jednom, grafika je isto ok. Ima neke elemente RPG-a, ali sve je to tak tak. Najbolji RPG koji sam igrao je SW KOTOR |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Imho sve sto je izaslo iz Biowarea i Obsidiana.... Jest da ima naslova koji su vise akcijski nego pravi RPG no svi redom imaju odlicnu atmosferu i igrivost.. Moje preporuke su: - neverwinter nights serijal (imho dvojka je genijalna) - star wars: knights of the old republic - jade empire (cisto nesto za promjenu) Onda dvije igre koje se meni nisu pretjerano svidjele no milijuni ljudi se kunu da sam u krivu pa mozda i ti budes jedan od njih: - Vampire: Bloodlines (nije mi sjeo) - Gothic serijal (tvornica frustracija, citaj bugovi) Inace mozes poslusati i Paskeov savjet..ja jos nisam jer svi frendovi koji jesu sad lutaju MMO svijetovima i vise ih nevidim u RL ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
KOTORI su alfa i omega. Neverwinter nights 1 sam odigrao, dvojku me strah instalirati (jer sam slab karakter). trenutno igrem EVE i mislim da nema boljeg od toga, ali osim rpg.ova volim (a tko ne voli) i FPS, a u svim je igrama moj stil šuljanje, tako da ovlim sneakere. Tako sam uživao ugrajući Deus Ex. Ma, u biti tražim nešto da nahranim svoju novu knfu u stvaranju, a Dark Messiah mi se jako svidio, pa pitam za mišljenja... Super mi je (osim spomenutog šuljanja i skrivanja i lovljenja sijena) kaj moram razmišljati kao da igram pravi D&D: vidi ovo trulu dasku, ovi trupci bi se mogli baciti na ekipu, gle ovo veliko što visi neprijatelju iznad glave... volim ubijati bez oružja, koristeći mozak ![]()
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|