|
![]() |
#1 |
Terminirani determinator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ati 1950 AGP gdje?
Tražim agp karticu 1950 bilo koju verziju. Gdje ima najjeftinije za kupit? Mozda kakva akcija gdje ili tako nesto. Onaj powercolor 1950 u vemilu je 1350 kn ali sam procitao da kartica nema senzor za temp pa neznam. Drugdje su sve skuplje verzije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mislim da Gecube nema senzora, a ne PowerColor, a za grafe http://www.nabava.net/katalog/trazil...9Ei&od=500&do=
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Nope, Powercolorove nemaju senzora... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Terminirani determinator
|
Ok tnx. Znaci nekih 1300 kn je najjeftinije. Pa neznam dal mi se isplati nadogradit graficku onda. Imam komp iz potpisa. A ionako mislim skoro novu konfu uzimat. A za 2500-3000kn bi se dala slozit solidana konfiguracija. Neki E4300,1950GT,Gigabyte DS3(jel dobra za clockanje ili ima boljih do 1000kn?),memorije 2GB. I jedno pitanje jel ima razlike izmedu brzine dva harda od sa istim chaceom i brzinom 160GB harda i 80GB harda. Meni je logicki da na ovom drugom ima manje onih površina za zapisivanje pa se brže pristupa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
U pravu si, bolje da sačekaš i pređeš na novu konfu (gore navedena je sasvim ok)...u vezi HDD-a, razlike u brzini nema, barem ne da ju ti osjetiš... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Terminirani determinator
|
Citiraj:
A hard mi netreba veci od 80GB. Sad imam 160GB a cijelo vrijeme je 1/10 samo puna. Uopce nista nemam na njemu niti filmova niti muzike. Tako da mi je veci disk bacanje para. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|