|
![]() |
#1 |
Guest
|
Modem slow connection?!
Meni se modem spaja na net na čudno sporoj brzini. Modem je inače interni 56k, conexant chip. A spaja se u prosjeku na 38.6, nikad preko 40000. Na Carnet. Ista stvar je i s Hinetom. To me izluđuje! Živim na knežiji! Ima netko pametno objašnjenje? |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Ne znam koliko ti ovo može pomoći ali par prijatelja mojih je imalo sličan problem pa su kontaktirali HT,šumovi na telefonskoj mreži,nesavršena veza tako nešto,možda da ti to provjere,ne sjećam se točno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
A kaj da ja velim? Kad vidim 38,... onda sam sretan, a modem je USR koji sam prije cca 1,5 godina platio gotovo 500 ćuna.... Smrt monopolistima (HT....) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ma jebe ti se na koliko se spaja. To je iovako teoretska brzina po kojoj surfaš nikad. Ak ti je brzina downloada oko 5 kbps, onda nema razloga za zabrinutost. Iako bi i ja ispalio da mi pokazuje manje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
ma jebe se meni kolko ce pisat.. nego što je meni download oko 3, 3.3!! kužiš!! A uodnosu na 5 je velika razlika!! Da pitam HT, iako se spajam preko Carneta? u biti, HT daje tel. usluge (barem što se žica tiče ![]() na koji bi to broj treba nazvat? zna netko? |
![]() |
![]() |
#6 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
meni je prije par tjedana bila koma... stalno mi je šumila lajna i to sve, povremeno se nisam mogao zbog toga spojiti, a i bila je spora veza. onda sam sve vodove u kući totalno usavršio i sredio kutijicu (onu od HT-a) da mi radi kak spada (zalemio sve vodove i povuko jedan direkan do modema). sad radi isve je ok, ali znaju mi se javit šumovi. jel oni kaj poprave ako se požalim da mi šumi ? mislim... zvao sam ih, zašamaro i idući dan je sve bilo ok, ali mi nisu ništa popravljali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ancient
Datum registracije: Mar 2003
|
veza
ja sam imao isti problem,zvao 977(neznam dali je to po županijama,ali će Ti znati dati broj ako nije)došli su u roku pola sata sat,nešta mu je tip na drugom kraju mjerio,onda je ošao na neku centralu čaćko,uglavnom sad je ok.ide na 46.6 i down.preko 5
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
meni je bilo tako pretprošlo ljeto,provjerili liniju,i niš,stara mororola je krepala,sad se spaja samo na 14400... kažem,provjeri modem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Citiraj:
kad ides preko dual skretnice,dakle,preko druge linije.ti NISI spojen direktno na mrezu nego preko susjeda,a brzina prijenosa ovisi o opterecenju mreze,pa se pomiri s tim.Kak ti veli Tor,pomiri se s tim... ili prijedji na GPRS privatne usluge od 14 Mbps/s.daj si pogledaj www.vodatel.hr. tam bus nasao sve kaj ti treba...za 1.500 kuna mjesecno...ak imas toliko love,samo izvoli |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ja znam 2 moguća problema koja su se meni desila. Ili si spojen na PCP kutiju kao što Tin kaže. To možeš rješit ako poznaš nekog u pošti koji opet poznaje nekog ko ti spaja te PCP kutije. To ti softwerski dijeli 1 liniju na 2. Ta se kutija stavlja u poštama di je potražnja za linijama velika, nema dovoljno fizičkih. A druga, dosta banalna situacija je da probaš ištekat sve telefone koje imaš u kući iz telefonske utičnice. Meni se ako mi je tel spojen u zid spaja na oko 40000, a inače uvijek na 52000
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |