|
![]() |
#1 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
k800 or n70
kupujem novi mobitel sa produženjem ugovora do 1500-1600kn (t-mobile). U uži izbor su mi upali k800 i n70. Sad imam k700 i uberzadovoljan sam s njim, mob ima sve kaj mi treba: kvalitetan ekran (bolji 56k nisam ni vidio- cak neki 262k mi izgledaju lošije), jednostavno prebacivanje igrica/aplikacija sa kompa na mob, solidna kamera i baterija. Ja bi rađe k800 jer ima bolju rezoluciju od n70, bolju bateriju i meni osobno je ljepši, a samo je 100kn skuplji od n70. Jedino u cemu je n70 bolji je EDGE i što podržava WCDMA što meni nije od nikakve prednosti (iskreno ni nemam pojima kaj to znači niti me zanima). Evo link sa usporedbom ako kaj pomogne. Zamolio bi vlasnike doticnih da mi napišu mane/vrline navedenih i ako postoji neki treci slobodno napišete. Unaprijed zahvaljujem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Definitivno K800 zbog kamere koja je jednostavno fenomenalna, pogtovo ove iz serije CyberShot za mobitele, a i zbog ekrana tj. njegove rezolucije. SE inače dosta misli na sitinice, pa ima dosta điđa koji znaju biti vrlo korisne. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
K800i ja ga imam oko mjesec dana fenomenalan je cak, razmisljam da prodam aparat jer ovaj sa moba zadovaljava sve moje potrebe.
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pa bilo koji fotoaparat od 1000 kn je bolji od K800i, ne znam kako možeš izvaliti tako nešto...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
je ALI dali ti svaki dan po 10sati furas digitalac sa sobom ? iskreno imam w810i i uopce nerazmisljam o digitalcu ![]() izmedju navedenih mobova k800 je puno bolji izbor jer je noviji i ima dosta prednosti naspravm n70.
![]() |
#8 |
EMP moderator
|
Kako kome, meni je važniji Symbian nego kamera, ali to sam ja... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Vjerovatno nisi vidio slike sa k800 izradene na papiru pa pricas gluposti osim toga ko ce to vucati digitalac po cjeli dan da bi slikao nesto interesantno, ja sa zadnji put koristio aparat prosle godine na moru i ko zna kada cu opet, imam Canon g5 a zena sony dsc-w1 znam da su bolji od k800 ali za amaterske i porodicne slike je odlican.
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Uzmi K 800 osobno imam K750 i N70 i kad gledam jedan i drugi su odlični mobiteli sve ovisi o svrsi koja ti treba moram napomenut da je N70 ima sporiji menu i slabiju bateriju a u karakteristike kamere se neću upuštat jer 3 naprema 2 je stvarno razlika
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Pijem samo KAJ
|
pa mislim da kod t-mobile-a nemaju u ponudi n73, a i da ga imaju on bi vjerojatno bio iznad 2k kn (za produženje pretplate). Znaci SE - ionako mi je bio favorit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
EMP moderator
|
Symbian je naziv operacijskog sustava dizajniranog samo za mobitele. Omogućava instaliranje svakakvog tipa programa (od DivX playera, PDF/DOC/XLS i mnogih drugih preglednika, naprednih programa za kameru, snimanje razgovora, ZIP/RAR arhivatora sve do programa za navigaciju), prilagođavanje izbornika po želji i potrebama,...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pijem samo KAJ
|
pa šta ce mi to na mobu - za to imam komp ![]() Zahvaljujem svima |
![]() |
![]() |
|