|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
zvuk opet
evo već po stoti put nemam zvuka na kompu....još nisam uočio nikakav problem....sve drivere sam pobrisao, sve programe koji su vezani uz multiediju....i opet ga nema....ali kad restartam komp nakon nekog vremena se pojavi pa opet nestane imam realtekovu zvučnu i njihove drivere....što učinit pod tim softwerskim probleom...????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
znači zvuka ima? hm...dal si probao re-instalirati programe u kojima nema zvuka..? jer je greška onda ili u driverima ili možda u win, jer vidim da imaš sp3 koji nije kompletan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
zvuka ima....sve programe sam reinstalirao i drivera za zvučnu stare nove, codece, sve xvid-e....cijeli dan me zeza i nikako da nađem zvuk, u control panelu je sve pojačano....to je sp2 koji je upgrejd na sp3 podržava 64bitne procesore i kao ''windows vista'' znači sve se dobije instalirano +tweakUI i ac3 filteri winzip,office,adobe reader.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
To nije nikakav SP3 nego nečija gluparija... Instaliraj normalne XP SP2, instaliraj drivere i onda testiraj. Ovdje su ti najnoviji... http://www.realtek.com.tw/downloads/...&GetDown=false
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
|