Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 22.08.2008., 15:19   #1
FERRYS
AutoCad & Allplan expert
Moj komp

FERRYS's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
preporuka mob-a (k800vs razr2 vs d900)

Uzimam mob na pretplatu (tarifa 100), mreža je tele2 a iznos ~1000kn

prioritet su mi dobar fotich, dobra multimedia......

U opciji su mi;

zamzung d900i - znam sam da je kamera unatoch 3.0 mp koma, ne palim se na klizne itd... neznam - ok je al nije mi nekaj

SE k800i - ima ga svako dijete, ima mi ga buraz i znam sve o njemu. to je otprilike ono kaj trazim ali htio bi nekaj drukcije...

Najmanje znam o motoroli V8 razr2.

Kakav je fotich recimo u odnosu na k800?
Staro 22.08.2008., 15:24   #2
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Fotic na toj motoroli je apsolutno Nula , vidio slike sa njega i to po danu i po kvaliteti su cak debelo ispod K750 , mozda na razini nokie 6233 ... ne znam otkud ti ovo da je na d900i fotic koma , po danjem svijetlu daje vrlo solidne slike , cak i u rangu sa k800 dok po noci je naravno kao i vecina mobitela samo prosjecan ... druzio sam se sa d900i u zadnje vrijeme i mene koji zaista ne volim zamzunge kao ni ostale fashion aparate je odusevio - softver je toliko doradjen da stvarno mobu nisam nasao primjedbe , kamera vrlo solidna kao i video , pa cak i baterija me nije razocarala ...

Bacio sam i ja oko sad na ponudu da vidim tocno sto nude , i razumjem ti dvojbu Moj izbor bi bez obzira na sve bio K800 , subjektivno i pristrano jer zna se da su SE za multimediju mozda i najbolji mobovi ( jedina greska na k800 za moj pojam je vrlo slab video , ali odlican fotic to nadoknadi )
Router je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 22.08.2008., 15:33   #3
FERRYS
AutoCad & Allplan expert
Moj komp

FERRYS's Avatar

d900 mi ima stari... po danu znam da su slike ok al mi se cini da nekak dugo fokusira i dugo mu treba da okine dok kod k800 to ide dosta brže kod kojeg su i po mraku slike slikane s blitzom na blizu relativno OK, dok su s d900 koma...
Softver je prolazan, dost brz. AL Kak god okrenem taj mob mi ne leži nikako....

Motorola mi fancy izgleda i to me dost drži al neželim jos jedan mob kojem je fotich nula

Pa necu valjda morat k800 uzet?
Staro 22.08.2008., 15:38   #4
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Motorola ima stvarno izgled , pa i softver je dobar , probao sam ga , ergonomija solidna , iako neki govore da je presirok , meni nije a i tipkovnica mu je zato dobra , kao i 2 odlicna ekrana , ali zato kamera 2mpx ona najobicnija na razini mobitela od prije puno godina unazad ...

Moram priznat da nisam zamjetio da d900i dugo fokusira i okida , meni je to sve brzo
Steta sto su G700 i K850 1195 i 1295kn u toj tarifi , onda bi bilo i vise prostora za diskusiju , ovak ispada k800 jedini izbor ... Osim ak iskuljucis razum , odes cisto na estetski afinitet , i piknes motorolu i okolo prodajes spiku da za slikanje ionako postoje digitalci ( sto je zapravo i istina ) ...
Router je offline   Reply With Quote
Staro 22.08.2008., 15:39   #5
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
A da dodaš malo pa uzmeš K850 kad ti je već fotić tolko važan.
A imaš i T650

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 22.08.2008., 15:47   #6
FERRYS
AutoCad & Allplan expert
Moj komp

FERRYS's Avatar

ne produzujem pretplatu neg uzimam novi br i startam s pretplatom, tak da mi je k850 ~1600kn....
Nisu ni pare problem al jednosavno mi je nekak van zdravog rarazuma tolko izdvojit za mob....
Staro 22.08.2008., 20:54   #7
Gx25
RiSeN FrOm tHe BaNNeD
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Nije los lg kf510 i nokia 5610 oba ~1000kn
Gx25 je offline   Reply With Quote
Staro 22.08.2008., 21:39   #8
D-I-A-B-L-O
Bannija :D
Moj komp

D-I-A-B-L-O's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
imam k800i skoro 2 godine, mob je odličan po svemu osim onog nesretnog joystick-a, već nakon par mjeseci mi je počeo štekat prema dolje, a sada već šteka i dolje i desno, brijem još malo pričekat, pa kad garancija bude pri kraju odfurat to na servis da mi naprave.
samsung solidno slika po danu, ali iz iskustva sa starijim modelima, imaju dosta ćudljiv software, tj na svima koje sam imao nakon cca godinu dana bi software poludio,plus još računaj na to da će bilo kojem kliznom ili preklopnom mobitelu nakon cca godinu do godinu i pol otići folija,pa nećeš imati ekran a mošda niti zvučnik, a znamjena te folije nije baš jeftina.

moj izbor bi bio k800, samo zato što nije preklopni, pa se nemaš čega sa te strane bojati.

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na