|
![]() |
#1 |
klanfa
Datum registracije: Apr 2007
|
Konfa za one s viškom para ili vrlo dubokim džepom
-Giga N680SLI-DQ6,sck775,GLAN, Core2Duo -Intel Core2Duo E6600 2.4GHz,4Mb,LGA 775 -2*Giga GF8800GTX,PCI-E,768Mb GDDR3, 384bit -2*Seagate 750GB,7200.10 okr, 16 MB, S-ATA2 -2*RAM PC-6400, 2048 MB, DDR2, CORSAIR Dominator, KIT, Twin2X, DDR 800 MHz, 2 x 1024 MB -Napajanje CORSAIR 620W, HX Series CMPSU-620HXEU, 12cm vent., -ATX2 ver 2.2, modularni -DVD±RW PLEXTOR PX-760A, 18x, bijeli, Dual layer,dodatna crna maska kućišta, retail -DVD ROM PLEXTOR PX-130A, 16x 50x, crni, bulk -Kućište ANTEC P180, Big Tower, srebrno, bez PS -Zvučna kartica CREATIVE LABS SB X-Fi Xtreme Gamer -Monitor 24'' LCD SAMSUNG SM 244T, 6ms, DVI, 500cd/m2, 1000:1, srebrni, Pivot -Zvučnici LOGITECH 5.1 Z-5500 Digital THX -Logitech G7 Black Cordless Laser Mouse USB Special Edition w/ LAN case -Logitech diNovo Edge Cordless Keyboard možda vam se čini bedasto to što sam sastavio takvu konfu ali molim vas da date svoje kritike,preporučite što je bolje i tak dalje da ne nabrajam. HVALA. |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
aj samo reci dal misliš to kupovat il ne?
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
U principu sve je manje vise OK za high end konfu, makar bih mozda vidio neki isplativiji RAM od Dominatora. I umjesto 750GB Barracude, stavi 2x500, 750GB verzije znaju cesce krepat od manjih. Monitor je OK, frend ima takvog, ja malo slabiji model i zadovoljni smo. Za taj monitor bi ti bila dosta i jedna 8800GTX.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#7 |
klanfa
Datum registracije: Apr 2007
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Znam ja šta ti hoćeš, ali tema ti je malo bedasta... Nije umijeće složiti neku dobru konfu kad imaš para, nego neku dobru kad imaš limitiran buđet... Staviš sve najjače, ili još nekoliko komada istoga... Ovo uopće nije nešto što si složio... ak netko ima baš toliko duboki džep, pa tu su quad core procevi, 8800ultra x 2, zvučne po par tisuća kuna, možeš staviti 8gb rama, možeš staviti 4x30"monitora, opaki hi-fi sistem, nema tome kraja... Ponavljam, glupo je raspravljati o tome, jer ono što se može raspravljati je što je bolje za manje novca, a kad ti nemaš limitiran buđet, šta se tu ima raspravljati.... SVE NAJBOLJE I NAJSKUPLJE NA TRŽIŠTU ZAPIČIŠ UNUTRA I ONDA NE ZNAM... odi po tekući dušik da rušiš rekorde.... ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
1. čemu ali čemu 2x 8800GTX? kaj jedna šteka? da ne pričam kakva sranja rade u SLI-u zbog drivera i često je dobitak i ispod 20%, a gutaju struje zajedno da je to urnebes. 2. staviš GTX u SLI i onda E6600, bravo! da si stavio Q6600 ajde reko bi dobar si ali ovak no-go! Dakle ako pare nisu problem definitivno Q6600 3. Plextor DVD-ROM je dozlaboga spor, a pržilica je preskupa. Uzmi si LG H42 i neki njihov DVD-ROM 4. za monitor definitivno nebi išo na to nego ne neki Dell 30'' 5. Dominator će ti raditi u SLI konfi OK ali kako ja nebi slagao SLI onda bi uzeo Crucial Ballistix 667 dva kita od 2GB koji zgazi taj Corsair 6. Također kako nebi išao na SLI uzeo bi ploču tipa Asus P5WDH @ Geniusboy sve najskuplje na tržišu često nije i najbolje ![]()
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Rekoh najbolje i najskuplje.... ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
mislim da je sama tema promasena...a ostavio sam je tjedan dana da se prokomentira i mislim da su svi koji su zeljeli konstruktivno sudjelovati sudjelovli i da je sve receno |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|