|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Excel pitanje?
Radim na jednom projektu pa me interesira kako natjerati excel da mi preračuna dobiveni rez u minutama u sekunde. Imam: vrijeme dolaska 21:29:10, vrijeme odlaska 21:32:01 rezultat: vriodlaska - vridolaska = 0:02:51 Ja hoću da mi ispiše 171
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Alo ljudi kaj nitko nezna?, Hoću dakle da mi pretvori minute i sekunde samo u sekunde!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
pa jednostavno staviš 6 polja koja predstavljaju vrijeme dolaska i odlaska ili pak 1 polje dolaska i 1 polje odlaska ali onda ima više komplikacija. najlakše je stavit 6 polja i oduzimat sate od sata, min od min , sec od sec. to nek ti bude rezultat u jos 3 polja. na kraju uzmes funkciju (predpostavljam da i sate treba u sekunde) '' =3600*konačan_broj_sati+60*konačan_broj minuta+konačne sekunde'' ak je to to kaj sam mislio da je onda uživaj jedino će bit problema ako vrijeme prelazi 24 sata pa nemožeš direktno oduzimat sate. ak će trebat budem i to napisao pozz
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|