|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Raidmax Scorpio 668W
Kupio sam gore navedeno kućište jer mi se izgledom dopalo/cijena mi je ok te recenzije koje sam pročitao su bile dobre. Malo sam se iznenadio kad sam otvorio kućište i u njemu nisam našao PSU. Na kutiji piše PSU, na netu piše PSU ali u kutiji ga nije bilo. Kutija je naknadno ljepljena trakom tvrtke u kojoj sam kupio kućište. Uz to ima par ogrebotina (malih, straga ali me svejedno smetaju). Inaće to kućište nije bilo izloženo nego mi je dofurano iz skladišta. Jel ima netko to kučište i jel dobio PSU s njime? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Di si ga kupio i jeli bilo razlike u cijeni koju si vidio na stranim stranicama? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
U manualu ti piše da je PSU optional (http://www.raidmax.com/Manuals/668.pdf). Trebao bi provjeriti na stranicama prodavača šta piše.
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 02.06.2007. u 19:03. Razlog: Sredio mu link :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
@coconut Ne radi link. Ja sam prvenstveno gledao što piše na kutiji od kućišta: 1 case, 1 psu, 1 power cord, 1 set of screws. @Nakitu. Normalno da postoji razlika u cijeni. Vani je oko 50$, a kod nas je oko 500kn. Ne želim napisati gdje sam ga kupio jer ne želim raditi negativnu reklamu tom dućanu. Uvijek sam imao dobra iskustva s njima. Poslao sam im upit na mail, pa se nadam da će mi odgovoriti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Me ne to. Mislio sam mozda je kod nas jeftinije nego vani jer nema PSU ali s obzirom da je cijena tu negdje to je to. Ako na kutiji pise PSU i u kucici ispod je kriz onda mora imat PSU a s obzirom da je tako onda bi morao dobiti PSU. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|