|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
Miš se oteo kontroli
Problem je u tome da kad otvaram neki program ili dok surfam kada otvaram novu stranicu pokazivač od miša mi šeta po ekranu, i kada prelazim s mišom po ekranu ,pokazivač poskakuje, ja ga vučem recimo gore lijevo a on mi se pojavi dole desno. Imam optičkog miša 3.0 a grafička je NVIDIA GeForce 4 MX440-8X VGA. Pokušao sam reinstalirati i miša i grafičku ali opet isto. Molim vas pomozite ovo je jako iritirajuće ,osjećam se kao neki starčić kojem ruke drhte. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
da nemas mozda u opcijama od misa ukljuceno smart move?ako iams iskljuci ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ako je to to ,onda je bilo isključeno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PC Ekspert
Datum registracije: Jan 2004
|
misic i mob
To kaj ti poskakuje moze biti podloga koja ne valja, nadam se da nije crna jer onda je lose lose po misa. To kaj ti se pojavljuje na suprotnoj strani moze biti da je zmazana laserska glava ili kamera pored nje pa malo čiste krpe i malo pobrisati onaj utor sa svijetlom . ili moze biti da malo nadignes mis dok s njime radis pa svijetlost se drugcije odbije stvarajuci suprotan ucinak po pogledu micanja Ako ti kontinuirano klizi po podlozi dijagonalno ili stalno ide prema gore ili dolje..please MAKNI mobitel sa stola.
Soltek SL-K8AN-RL@A64 3000+ GeForce FX-5950 Ultra@500/950 512 MB Apacer CL3 160 GB PATA@Seagate Baracuda Asus DRW-160P Xerox XL775 LCD - 17 SUN GDM20D10 - 20 DAT - Archive Pyhton SCSI CHIEFTEC BIG TOWER DA-D1WD COOLERMASTER 550W - RS-550-ACLY UPS - Best Power Server Fortress 2KVA |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
To se i meni relativno cesto dogadjalo, podloga ne pase misu...ja to rijesio privremeno tako sto sam pod misa stavio A4 format papira ![]()
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Dakle, podloga ne smije bit lakirana i crne boje, a nekad čak ni smeđe.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
Hvala dečki riješen problem. Očistio sam ga alkoholom ,promijenio sam podlogu i maknuo sam mobitel sa stola i sada je sve OK ![]() Hvala još jednom!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
PC Ekspert
|
pozdrva
pa zato smo tu svi da pomognemo
Soltek SL-K8AN-RL@A64 3000+ GeForce FX-5950 Ultra@500/950 512 MB Apacer CL3 160 GB PATA@Seagate Baracuda Asus DRW-160P Xerox XL775 LCD - 17 SUN GDM20D10 - 20 DAT - Archive Pyhton SCSI CHIEFTEC BIG TOWER DA-D1WD COOLERMASTER 550W - RS-550-ACLY UPS - Best Power Server Fortress 2KVA |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Plasticni kirurg
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Ukljuci mob, tj. uspostavi vezu. Pa ga stavi na kantu. Da vidis cirkusa. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Registered User
|
Citiraj:
Nije greška bila zbog mobitela (opet je na stolu) a miš radi odlično. Najvjerovatnije je podloga bila kriva ,kao podlogu koristim (koristio sam) onaj ogromni podsjetnik-kalendar koji ima 30-tak listova a ja sam okrenuo već 20-tak zato što su ispisani ,pa je malo podloga bila neravna. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
PC Ekspert
|
mis
da da sve bude u redu dok se opet kamera na misu ne poblesavi zbog mobi zracenja ili zbog magnetizacije zavojnica na plocici misa ako ih ima , a o spektru zraćenja koje moze primiti kamera da i ne govorim . ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Suit up!
|
Citiraj:
Ja imam već godinama func crnu podlogu i Dual opticala i radi bez greške. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
PC Ekspert
|
crvena
crvena je ubojita da da
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
Ja imam sličan problem na notebooku, ali nista od navedenog ne pomaze. Naime vec drugi put nakon formatiranja, nakon čega je radilo dobro, pokazivač miša "bježi" u jednu stranu i niti s "tuch pad-om" niti vanjskim mišom ne može ga se vratiti na ekran. Donekle ga se može zadržavati s onom kuglicom na tastaturi, ali to izgleda kao da da netko povlači pokazivač u desno, a kuglica se mora forsirati u lijevo. Iritirajuće, a ne znam razlog. Da li netko ima ideju u čemu bi mogao biti problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Problem je u tzv. pointing sticku, njega bi trebalo zamijeniti... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
kuglica? pretpostavljam da je lap IBM? Ako je, to je normalno (bar tako pise u uputstvima). Probaj iskljucit thinkpoint (tu kuglicu) pa vidi. Ili joj smanji osjetljivost. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|