|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Trazim specificno kuciste
Hi@all! Ovo mi je prvi post u forum dakle nemojte mi zamjeriti kod nekih gresaka. Kako vidite trazim kuciste. Tek sam se preselio iz inozemstva u ZG pa bas nemam pojma sta di kako naci. Gledao sam na nabava.net ali bas nisam nasao sta trazim. Dakle ovako: trazim jednostavno midi-kuciste, nikakve krizave boje ili eksperimente u dizajnu, do nekih 500Kn. Treba imati: - mjesta sa 2 120mm venta - top panel sa min. 2 x USB, Firewire, Audio i po mogucnosti eSATA - opticki pogoni i HDD se trebaju dati postaviti bez ikakvih vijaka - tako i PCI/PCIe kartice Nesto kao Zirco ATX kuciste. Hvala unaprijed na preporukama.
"Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in one pretty and well preserved piece, but to skid across the line broadside, thoroughly used up, worn out, leaking oil, shouting GERONIMO!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Jako slično tome što si stavio link je Sharkoon Rebel 9. Imaš sa 250mm ventilatorom na boku i bez njega. Ja imam ovo bez i košta 300kn bez napajanja naravno. Imaš ga za kupit u ADM-u i Linksu. Zadovoljava sve tvoje uvjete, ili bar večinu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
banjodido my man! Kuciste koje si opisao je moje iz snova, ali sam odustao od toga da cu ga ikad naci (a posto jos ne kupujem novi komp, nisam se bas ni pretrgao od trazenja) i zacrtao si Stackera. Sto se Sharkoona tice meni se osobno svidja, ali nema top panel. Sharkoon istina nema usb i audio (nema firewire uopce) bas na dnu, ali nije ni daleko od toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Još bolje što nema na dnu, manje se sagibaš i manja je vjerojatnost da ćeš zgaziti nogom ono što je uštekano. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
That's the point, ne smije imati na dnu, najbolje bi bilo da ima na vrhu, kao Zirco koji je banjdido naveo kao primjer, ili CM Stacker. To je bio i glavni razlog zasto sam se zaljubio u Stackera. Nije mi jasno sto misle ovi koji stavljaju na dno, da mi kucista drzimo na stolu?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Strichek Moderator
|
Top panel do 500kn samo Centurion 532, kojeg se može nač SAMO u Feniks-kompjutorima zajedno sa napajanjem nema bez i on je malo skuplji od 500kn. Ja sam u 10 mj uzeo zadnji komad iz Linksa i od tad ih više nisu dobili. Evo kak to izgleda Centurion 532. http://www.hardware-review.net/html/...32/large/4.jpg
![]() |
#8 |
Premium
|
Sharkoon Rebel9 bas nije za mene. USB su mu barem ne na podu, ali nisu bas neki top panel. Ali kako sam skuzio samo se 3,5" instaliraju bez sarafa. Hmm. Ali inace bas nije lose. Kaka mu je kvaliteta? mislim za tu cijenu. Centurion 532 je OK ali su po mom mislljenju one dvije sipke bas mu nisu trebali. Zna li neko jos nesta ako prosiremo na 700Kn. Stacker je SUPER ali ima i takvu cijenu.
"Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in one pretty and well preserved piece, but to skid across the line broadside, thoroughly used up, worn out, leaking oil, shouting GERONIMO!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Strichek Moderator
|
Da imam love bio bi mi jedan od gl izbora. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|