|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Koja memorija na athlonu 650
Eto cura mi ima maluo stariju kanticu pa bi joj htio kupiti malo memorije. Sad ima 32 tak da ni nod neće pokrenuti, al windowsi xp rade. ![]() Zanima me koji se tip memorije upotrebljavao u to vrijeme? I da, prilikom pokretanja javlja da Nod-ov AMON Files System Monitor disabled. Jer to fakat radi premalo meme ili?
![]() |
#2 |
Premium
|
Everest HOME download, instaliraj ovo i najlakše ćeš vidjet koja ti mema treba. Nisam potpuno siguran ali mislim da bi to trebao bit SDRAM na 100 ili 133MHz-a. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
SDRAM svakako. PC 100 ili 133 je svejedno, ali ako imaš kekse različite brzine, radit će kao sporiji. Doduše, danas ni nećeš naći PC 100 u prodavaonicama. Možeš slobodno nabaviti polovne memorije jer nisu kvarljiva roba, a novi su dosta skupi (cca. 300kn za 256Mb).
![]() |
#5 |
overpowered
|
Imam jednu stariju ploču koja podržava Athlon 650 a ima i sdr + ddr utore,stoga bi najbolje bilo da provjeriš s everestom koji tip memorije koristi pa tek onda u kupovinu inače taj proc radi na 200mhz sabirnici(sjeća li se itko ddr-a 200 ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
definitivno je sdram, afaik modul od 32mb ddr nije nikad ni postojao. Inace da li je memorija presudna za nod konkretno ne bi znao, probaj posudit od nekog jos malo memorije pa probaj, ali svakako bi mogla biti posto su win98 imali problema s radom sa 32 rama, kamoli xp! Odnosno, ne pada mi na pamet nista drugo sto bi moglo bit uzrok zapravo..
![]() |
#8 |
Premium
|
Ipak se radi o 64 mb sdram. Rade na 100MHz. E sad samo da se uspijem dogovorit s čovjekom za dva keksa i to je to. Hvala ljudi.
![]() |
#9 |
Premium
|
Nod je odličan, ali mislim da bi za takvu konfu AVG Free bio bolja solucija jer zahtjeva manje resursa o Nod-a, a i gratis je.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|