|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Kako da titlujem film, RMVB format
Sa ove adrese ********************* sam skinuo dosta filmova u Rmvb formatu, i sad da bi ih titlovao moram ih konvertirat u Avi. Instalirao sam programe "Xilisoft video converter" i "Rm to avi,mpeg,converter" i kad umetnem taj Rmvb film (u bilo koji od ta 2 programa) i odaberem Convert vidim dole u polju progress piše converting, i pola sata stoji i ništa se ne miče stalno stoji 0%. Imam nekoliko filmova i ne mogu ih titlovati jer nisu Avi format. Pomozite Zadnje izmijenjeno od: tor. 16.05.2007. u 17:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
kao prvo pobrisi link na taj sajt |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
ima i lakši način, samo nisam stoposto siguran da će raditi čisto zato jer nisam nikad radio s rmvb fajlovima, al ne škodi probati jer bi si za tih 2-3 minute posla mogao prištedjeti ohoho vremena. skini si avisynth i instaliraj ga. onda otvori notepad i napiši ovo DirectShowSource("c:\putanja\do\filma\film.rmvb") i spremi. Onda ekstenziju tog fajla promijeni u .avs i otvori s virtual dubom. ako to radi, onda si na konju, samo još skini vfapi i s njim konverrtaj tu skriptu u njegov fake avi format i otvori sa subtitle workshopom i titlaj.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|