|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
windows xp pro rušenje
Da li mi itko može pomoći jer imam gadan problem s windowsima? Ruše se malo malo kad sam na net-u i pojavi mi se plavi ekran gdje gore piše DRIVER IRQL---NOT---LESS---OR EQUAL. a dole piše da pravi memory dump.To mi se najčešće dogadja kad skidam nešto ali ne uvijek(skidao max payne 2 demo 245 mb prvo se rušio onda skine sve bez problema a odem nešto drugo on se opet sruši)Ne znam što da radim. biostar m7mia athlon 1,2 thunderbird maxtor 30,7 gb ata 100 3d prophet 4500 OS windows xp pro,service pack 1 512 mb ram Isdn stollmann adapter 2*64 k,(download speed 7,5 kb/s većinom na jednom kanalu) Imam sve drivere za xp,gledao resurse nigdje konflikta. Da nije nešto u bios-u ili što?Bio bih jako zahvalan kad bi mi netko mogao dati savjet što da radim jer u zadnjih par dana sam ih instalirao bar deset puta nanovo.Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Re: windows xp pro rušenje
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
probaj istestirat memoriju, ili ako imas dva keksa, jednog izvadit... ili zamijenit im mjesta.... ma probavaj sve odreda, kad tad ce proradit ![]()
![]() |
#4 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Memorija vjerojatno. Zadnji BIOS na matičnu, malo se igrati s postavkama memorije u BIOSU, ak imaš dva stika izvadi jedan pa drugi na neko vrijeme... I što ruši se samo kad si na netu? Čudno... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|