|
![]() |
#1 |
Émile Flournoy
Datum registracije: Oct 2003
|
Preporuka zvučne kartice
Slažem jednu Pentium 3 konfiguraciju u micro atx kućištu koju ću koristiti kao lite htpc, samo za puštanje muzike. Sva muzika koju cu pustati ce biti u flacu a taj komp spajam na kvalietno stereo pojačalo. Namjeravao sam kupiti Audigy se ali sam se ohladio nakon testa u Vidiju gdje su rekli da je malo bolja od novih onboard zvučnih kartica. Sada gledam uzeti Audigy 4 za 400kn pa me zanima dali je ona toliko bolja od Audigy se zvučne za slušanje muzike da bi opravdala razliku u cijeni. Eax-i mi nisu važni jer se na tom kompu vjerovatno nece nikada zavrtiti igra i važna mi je samo kvaliteta zvuka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja imam audigy 4 i mogu reci da je super kartica za malo novaca!puno opcija ima i stvarno sam zadovoljan i best buy je! i reko si da ces spojit na kvalitetno stereo pojacalo to ce super zvuk biti slobodno kupi! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Nedavno sam na jednom stranom glazbenom(gitarističkom) forumu pročitao da se "pravim audiofilima diže kosa na glavi na sam spomen creative labsa i kvalitetnog zvuka u istoj rečenici" ![]() Ne znam, ja sam sa svojom Audigy 2 NX jako zadovoljan. Ima optical in i out(što mi je najvažnije), i zvuči odlično preko optike na mojoj liniji. I glazba i igre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Émile Flournoy
Datum registracije: Oct 2003
|
Ova http://sounden.terratec.net/modules....rticle&sid=230 kartica mi je zanimljiva jer je po potrebi mogu koristit na laptopu U Vidiju je bila best buy, bolja od x-fi extreme music. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|