|
![]() |
#1 |
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
LOTR Online
Ova igra me zainteresirala jer sam Tolkien fan, pa reko' da i ja probam zaci u te MMORPG vode. E sad, nikad se do sada nisam sretao s takvim igrama, i nemam pojma kako ide char creation, lvl napredovanje, interakcija s drugim igracima itd. Inace sam veteran singleplayer RPG-a, vec nekih 12-13 god, ali ovo bi mi bio ulaz u online svijet. Pa ako je netko malo dublje zasao u LOTRO, a ima volje i vremena, da malo opise sto, kako, gdje, kud itd. Zapoceo bi ja solo sve istrazivati, ali 350 kn za igru + 36 eur za 3 mjeseca nije mala cifra za testiranje.
![]() |
#2 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Meni je bilo dovoljno da saznam kako se populacija sastoji od 12 godina ekipa koji se zovu Legolazzzz, a koliko čujem nije baš da je prodaja krenula, a niti reviews nisu nešto ... Kao LOTR fan - pass. Slikovnica. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Extreme Air Cooler
|
To me ne brine previse, jer bi ili igrao solo ili pronasao probranu ekipu za Fellowship. Koliko cujem, jedini kontakt s ostalim igracima van Fellowshipa je u gradovima, tavernama i sl. Age of Conan i Warhammer Online su jos daleko, tako da treba necim prikratit vrijeme. Edit: @ Mattko, znas li koji je to server?
![]() |
#6 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Di ima za kupit ta igra? Gledao sam u algoritmu i nisam naišao na webu.
![]() |
#7 |
Extreme Air Cooler
|
Vidio sam u Crovortexu, mislim da je bio 350 kn standard edition. Sad mi nesto njihov sajt sere, pa ne mogu provjerit...
![]() |
#8 |
Malac
Datum registracije: Jun 2003
|
kako recenzije nisu dobre? Pa prosjek recenzija je nekih 8.7 od 10. Svi se slazu da je jako, jako dobro, i atmosfericno i sve. Najveci razlozi protiv su nedostatak pravog pvpa, i losije napravljen crating. Inace se svi slazu da je najbolji mmorpg nakon wowa. A prosjek godina je veci nego u wowu
![]() |
#9 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Već igram simultano 2 MMO-a, ali ne znaći da nebih proba i treći ![]() Ako netko od vas kupi igru - lijepo molim za guest pass, da probam o čemu se radi. Možda griješim ![]() Naravno ako se klijent može skinuti preko neta, ili se nađemo na pivi i predate mi DVD kopiju klijenta. Za neupućene - MMO klijenti se slobodno kopiraju, jer ionako bez CD keya nema accounta, tako da kompanije podržavaju umnažanje klijenta - ako ništa, kupite CD key online, a soft od pajdaša ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|