|
![]() |
#1 |
Udaram Ljude Za Pare
Datum registracije: Dec 2005
|
stacker 831 black tower
Evo dosadno mi kupio bi kućište jer imam nekakvih komponenti za stavit u njega ![]() Naime stacker831 mi se dojmio nekako najviše zbog svog moćnog izgleda ali ne mogu ga naći kod nas u trgovinama,u linksu ga nemaju više i nije crni a ove ostale ga nemaju uopće. Smisao ove teme je ako netko zna trgovinu u kojoj je raspoloživ da ga uzmem ali htio bi crnog a sad ako ga baš nema uzeo bi i sivo-crnog,manje će se barem hvatit prašina. Tenks ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Probaj pogledati u Borgu (http://www.pcborg.org/).... Mislim da ga još ima....cijena mu je bila oko 1600 kn.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
ne znam gdje ima i dal ima uopce za kupit doticno kuciste jos u hr u crnoj boji, al iskreni savjet: kupi sivo crnoga, na crnom se uzasno vidi prasina. Moj je kraj stola pa ne upada u oci toliko ali me i dalje bode pa ga brisem svako malo..
![]() |
#4 | |
Udaram Ljude Za Pare
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
I da crno hvata prašinu ali nije to neko sveto pismo,samo pređeš krpicom po njemu jednom. Saznao sve,može katanac ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
eventualno ako nazoves borg ces saznati jer im informacija na stranici uopce nije tocna da li neceg ima ili ne, kao uostalom vecini domacih trgovina (sramota), tako da eventualno da sam nazvao bi mogao provjerit, al posto se radi o tome da ti trazis ne vidim razloga zasto bi si dao tolko truda.. samo sam ti pokusao rec da se prasina vidi nakon dan-dva sto meni smeta prilicno jako jer nisam navikao brisati kompjuter vise od 3 puta godisnje
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|