|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
TV kartica help
Dosta mi je svadje sa zenom oko televizora pa sam si odlucio ubosti TV karticu za komp.Zivim u zgradi i stanari u mom ulazu imaju zajednicku satelitsku i zemaljsku antenu koje se spajaju u nekakav "box" na tavanu i onda taj doticni razdjeljuje signal po stanovima.E sad me nesto zanima.Kakvu karticu kupiti,digitalnu ili analognu,ili mozda hibridnu?Jer eto vidim da se kod nas poceo emitirati i digitalni signal,a htio bih gledati i satelitsku preko antene iz zgrade i eventualno taj digitalni signal sto kruzi zrakom,ako je moguce.Ljudi sto mi je ciniti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Uzmi digital/analog i pikni antenu s krova (razdijeli).... Ja imam običnu kućnu antenu i lovim digitalnu telku...
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Čekaj, ti imaš analognu i satelitsku antenu u stanu? Onda ti treba neka analogna/hibridna TV kartica + satelitska kartica (SkyStar 2).
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Onda OK, to je vjerojatno nešto slično kabelskoj TV. Od isključivo analognih bih preporučio Gigabyte Global TV/FM (mana je daljinski i još neke sitnice, pogledaj review tu na forumu), Leadtek TV2000XP Expert ili TerraTec Cinergy 400i, a od hibridnih Gigabyte Digital Theater Hybrid TV ili Leadtek DT2000 H.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|