|
![]() |
#1 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Linksys WLAN routeri...
Dakle, nesto se razmisljam ubost si tako nesto... pa ako mi moze netko malo pojasniti razlike izmedju ovig modela: WRT54G WRT54GC WRT54GL WRT54GS Valjalo bi da taj koji kupim ima firewall... isto tako, ima li koji od njih u sebi broadband modem, da mogu iz kombinacije izbaciti t-comovu kasdu? zahvaljujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Write in ©
Datum registracije: Sep 2006
|
Ja imam ovaj WRT54GL router i zasad je sve super. Moguće je na njega postaviti neku malu distribuciju linuxa što još nisam probao. Mana je to što nema WAN port tako da mi je spojen preko PPPoE na Elconov ADSL modem. U kombiniaciiju radi super, defaultni filteri, firewall kao i razne wireless enkripcije su super....vidjet ćemo kada stavim linux što će onda biti... Inače mislim da ove serije WTR54xx označavaju ove ne broadband routere samo sa različitim firmwareom...not sure...ali tu kao postoje neke rasprave da je neke pametnije uzeti od drugih jer ovi kao podržavaju 3rd party software... Linksys je popularniji među populacijom koja voli čeprkati po firmwareu routera tako da ga neki pljuju a drugi obožavaju...vjerojatno ovisno o tome koliko se netko snalazi tj. ima zananja o tome. Evo ga: http://www.linksysinfo.org/forums/index.php |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|