|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Acer Aspire 5024 problem
imam jako velikih problema sa laptopom.. naime ekran je u banani, a laptop je još pod garancijom.. situacija je ovakva: kad sam kupio laptop od čovjeka, rekao mi je sve lijepo radi, nema problema nikakvih i kaže da ima garanciju.. nakon što mi ga poslao, zaboravio poslati sve.. poslao mi laptop sa punjačem i to je to.. onda nakon par dana poslao mi neke CD-e koje je dobio sa njim.. pa mi je onda obečao da kad nađe garanciju i račun da će mi i to poslati.. od tada je prošlo 3-4 mjeseca, i ekran je otišao u qurac, a ja nemam garancije.. problem ekrana je: kad ga upalim, slika se zablesira, počnu se stvarati neke boje, ne vidi se pola toga, i nemože se raditi.. sad u zadnje vrijeme je postalo još gore, upali se i odmah slika počne te boje mješati, ne vidi se ništa osim tih ***enih boja (oprostite na izrazu), i ekran zna pobjeliti ili pocrniti skroz i onda se mora gasiti pa paliti pa podešavati.. da bi se riješile te boje mora se lupati po ekranu, stiskati na ekran određenim pritiskom kako bi radio.. sad ja neznam u čemu je problem, da nije možda FLAt kabel ili nešto u tom smislu, jer ga već nekoristim 2 dana jer ne vidim ni qurca.. tipa sam zvao, on kaže da je zaboravio na garanciju i da će je probati pronaći i poslati.. šta vi mislite o svemu tome, jel me tip za***o ili?? i kad sam ga dobio malo je mješao te boje, tu i tamo ali rijetko, a sad se više nemože raditi, i usput ne radi wlan.. molim vas ako netko može dati kakav savjet šta bi moglo biti sa ekranom, da malo vidim i to.. hvala.. |
![]() |
![]() |
#2 |
HW&WLAN expert
Datum registracije: Mar 2003
|
Ako postoji garancija ustraj u tome da je dobijes,a ako ne bude nista od toga mozes mi se javiti ako hoces da pogledamo sto se dogadja
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2002
|
možda acer ima sistem garancije i bez papirnatog traga, znači da se vidi otprilike kad je otišao iz tvornice pa ti priznaju garanciju. Lenovo tako radi, doneseš laptop na servis i po serijskom broju se odmah zna sve, jedino ako si ga kupio npr. 6mj nakon šta je poslan moraš imati papirnatu garanciju da bi nadoknadio tih 6mj. |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
ovako, ima tipka za upaliti wlan koja ne funkcionira i nemogu nikako doiti bilokakav kontakt da bi radio wlan.. |
![]() |
![]() |
#6 |
Émile Flournoy
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
problem je ja kad stisnem tu tipku meni ništa ne bude, ni ne svjetli ni ništa.. a drivere sam instalirao.. da nije možda hardwerski problem, neki lem da se odvojio?? |
![]() |
![]() |
#8 |
a.k.a. Krompirator™
|
a postoji mogućnost da ti uopće nemaš Wlan... to nije rijedak slučaj, recimo HP ima jedno kučište za određenu seriju laptopa, i ako jedan model nema Wlan, na kučištu je i dalje ta tipka, koja ništa ne pali... vjerojatno je tako i kod tebe... da nemaš uopće wlan...
-Intel Pentium 4 1,8Ghz Northwood socket 478, Epox 4BEA2, 256MB TwinMOS DDR 400, 80GB Seagate HDD,ATI 8500 128bit 64 MB -AMD Athlon XP 2000+ socket A, Epox socket A, 256 MB Samsung DDR 333, 60GB Maxtor HDD, Nvidia Geforce 4 MX440 -ACER Aspire 5101 WLMi vga, AMD Turion MK3 2.0Ghz, 15.4 Wide, 60GB HDD, 1024MB DDR2, Radeon X1300 |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
ali kartica od wlana postoji što je najbolje.. |
![]() |
|
|
Oglas
|