|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
Problem sa Media Playerom
Naime, Nedavno mi se pojavio problem da mi u media playeru ucitava samo filmove koji su type "VIDEO CLIP", a filmove koji se "MOVIE CLIP" ne ucitava te mi javlja gresku koja je nepoznata i za koju nema rjesenja na netu.(donedavno su mi svi normalno radili) Iste filmove nemogu ucitati ni BS playeru. Jedino ih cita Media Player Classic. Jel imao ko slicnih tegoba i kako ih je rjesio... Imam instaliran wmp11 na xp win. Kako bih mogao movie clip nekako promjeniti u video clip? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Probaj instalirati neke codeke, npr. ffdshow.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Nije problem u codecima, imam već sld codec pack i ffdshow... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Skini GSpot pa učitaj u njega, reći će ti kojim codecom je kodiran i imaš li taj codec instaliran na kompu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Skinio sam Gspot, ucitao film i kaze da je sve ok, da su svi potrebni codeci tu. Sta jos da pokusam? Jel ima tko kakvih ideja? Uopce mi nije jasno otkud sad te video clip cita a movie clip ne! Koja je uopce razlika? Kako da napravim da mi svi budu video clip??! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Uključi prikaz ekstenzija pa javi o čemu se radi kad već nisi rekao koji je codec...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Prikaz ekstenzija je pomogao, skuzio sam da otvara avi fileove a mpg ne. Onda sam promjenio ekstenzije svima u avi i sljaka. Hvala na svjetima! Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
---
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|