|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Sveti Nikola...
Dakle da čujemo kaj ste poželjeli da vam Sv. Nikola donese ove godine; a kaj ste stvarno dobili????? Prostote i bezobraštine isključene - je li....??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
evo sad bas idem vidjet .... hm... dobra plavusa ceka pred vratima ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Re: Sveti Nikola...
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
LIjepi mali zony , samo je Sv.Niko malo zezno s virmanom pa će isporuka u pon. Oprostiču mu ovaj put ![]() Gasim se crnotočenomklc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Re: Re: Sveti Nikola...
Citiraj:
Ali ja nisam oženjen!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Re: Re: Re: Sveti Nikola...
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Re: Re: Re: Re: Sveti Nikola...
Citiraj:
![]() A nisam primjetio niti da je u zadnje vrijeme puštala bradu i tako..... te stvari koje simboliziraju Sv. Nikolu.... mislim.... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#11 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
joj ljudi dajte odite na: kavu, pivu, telefon, icq, www.forum.hr, nekud van bilo što !!!! ovo je hardware/ostalo.. dajte ono... i meni se priča o stvarima nevezanim za compove ali ono... zivkam frendove pa klaframo... nedjeljom je cijeli dan besplatno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Konacno glas razuma! samo za tebe Horza! ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Ma u redu, al' samo da se zna da Sveti Nikola postoji, ali donosi kolače, čokolade, bombone i takve stvari, a ne tehniku i ostale gluparije. Međutim, treba mu večer prije ostavit čašu mlijeka na stolu i par keksa inače, ako ne nađe, ne ostavi ništa. Da ne pričamo o šibi. Aj sad opet malo o hardveru...
![]() |
#14 |
Premium
|
Moje je Sv Niko došo tek danas, shebali ga u trgovini. Uplatio na vrijeme ali ono da vikendom nemu u skladište uvoznika tralalalala.. ali sada vas gledm preko Zoniya tankog i elegantnog. " Nije profesional ali je stailish i elegantish a dogodine ću Nikoli Svetom pisat da mi zeme jednog 18" PS Stižu mi mejli od Nanette i Alison i čim se odlogiram od PCE idem vidit što ima novo kod njih ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Kolko si ga platil? /3200?/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
LEgendo, kakva je šansa za krepane piqsele ako ih ispočetka nema. Jel se mogu naknadno pojavit samo jedan do tri a ne više koliko je garancija? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
A zakaj ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
Ponudi nešto od krame. Možda se zapalim pa kupim. Jbte što sam sranja pokupovao prošli mjesec, nemogu više proč na tavan. Tvojmonitor , dve tastarure, miš, od vlade MBO i miša. još neke kablove kao da sam reciklažno dvorište ![]() A utopit ću jedino neki USR modem, sva sreća da je kupac tukac pa bu ga platil ko novog ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
|
Citiraj:
Linija Kenwood, 3CD-a, RDS, EON, Double Deck, 2x70W, optical-out, daljinski - 700kn pa biraj brate ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
Sorry, da imaš kaj od soniya da ali. Valjda si me već skužio da sam konzerva. Qvadro neče preko moga praga. A ni Kenwood. Iam samo jednog i to radioCD u Golfu koji je zaqurac. Čim se maknem od katedrale više ne fata stojedinicu već samo narodni... Ma daj pogledaj ovo::clap: Zadnje izmijenjeno od: Dragutin. 08.02.2007. u 20:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
A cuj kad bi ti ja rekel da taj quadro ima bolju sliku od susedovog Sonya koji baj d vej kosta 5x više nebi vjeroval ali je istina. Isto tako imaju dva frenda sony liniju pa im cd-r i cd-rw nece opce gutat dok moja to radi bez greske. Eto ovo je cisto informativno jer mi se ionako ne zuri s prodajom toga makar mi je to viska. PRTSCN |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
|
Ma sve je to OK, but ja nekako sam težak za promjene. Meni je voodoo ušao pod kožu i rađe vrtim taj stari stroj dok novi skuplja prašinu. To je valjda stvar navike. Uzo sam danas za firmu zamsunga173T slika besprijekorna, za 2" je veći, ima pivot koji šljaka, ima i DVI input, skoro je cijena ista ali svejedno Sony je Sony. Nebum ni najlon skidal s njega koliko ga obožavam... MOram uredit desktop. Kupio sam danas 4 komada pepsi s limunom i CDom Gospodara prstenova. Čim to stavim bum se hvalil... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
Dobar je taj sony, gotovo neloš ![]() Ma da nije Cyber ovo čudo prodaval nebi ja videl LCD-a na mom stolu jos dost dugo ali ovako se sve poklopilo pa reko ajmo i nisam pogrjesil, baj d vej skini ovaj programcic i stestiraj si monitor poglavito response time (meni varira izmedju 13.2-14.6ms) TFT test |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|