|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Paške
Lijepo se ja spojim na forum, počnem čitati, kad ono imam kaj i vidjeti... Moj IP u Paškeovom potpisu+porukica vidim te. Provjerio ja triput-moj IP... Zato ću fino i kulturno zamoliti dotičnog da i pojasni to kaj je napisao. Jer-ne pada mi ni na kraj pameti olako prelaziti preko takvog sranja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Heheheehee .... i mislil sam da se bu neko žalil i pizdil ![]() Pogledaj adresu iz Propertisa siga, skokni na tu adresu. Tamo možeš nabavit takav isti sig. Bezazleni sig koji sam našel na Ruskim forumima, inaće bezazlena stvar koja ne šalje podatke o tebi nikam, samo hvata ono kaj tvoj comp ( čitaj Win ) šalje na mrežu. To ionako zna svaki router, switch, server preko kojeg ili na koji se spajaš. Doduše mislil sam da bude prvi popizdil MSvrtan, ali dobro ![]() ![]() BTW. Pogledaj koji browser koristiš i OS - sig ne laže ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
|
Zanimljivo je da je IP pod kojim sam bio sinoć i jutros ![]() Pa je slučajno osvanuo i moj IP+isto tako moj provider, i sve je to rezultiralo da sam (slučajno) to baš ja... Ak je i šala...nije neka... I zadnjih desetak dana koristim Operu...ali to nije toliko bitno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ili se služiti nečijom e-mail adresom... Matičnim brojem... MBO-em... Brojem žira... Kućnom adresom... Tel/fax-om... Itd.... Zeka i pol... ![]() ![]() ![]() Meni uglavnom takve stvari nisu smiješne. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Ja isto mislim da pokazuje samo onom ko cita njegovu IP adesu i ostala sranja, tak da Jelcovu niko ne vidi osim njega samog ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Ekspert iz sjene ...
|
Čita IP, web browser i OS - i pokazuje ga samo tebi. To je inaće JPG slika s aktivnim slovima --- tj. svatko ko se spoji vivi svoj IP, Browser i OS i usere se ![]() Zazuji - pa kak se to zna .... Jednostavno dijeco - to zna svatko sa malo znanjna. Kaj se tehničke strane tiće - pitajte dr. RAK-a, os se više u to razme ... ALI Ako uzmete logiku u ruke, svaki ISP vam dodijeli IP adresu, vaš komp kad se spoji na ISP server obznani svoj OS i browser, s tim podacima barata sever kad se obraća drugim serverima, routerima, nodovima u potrazi za stranicom koju tražite. Ova mala slikica samo pita Hinet to - i on joj odgovori, jerbo odgovara svima ( kak mislite bi inaće se pojavil PCE forum, da server ne zna na koju adresu slati podatke ![]() Dakle - Jelc moj panični i paranoični - podatke vidiš samo ti. Netko drugi kad se spoji vidi samo svoje podatke, itd. , i da uvijek su toćni ![]() ![]() ---- bezazleno i u svakom slučaju JAKO GUBA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Čuta on IE koji je tak i tak u OS-i i morao bi se čovjek desetak minuta pomučit da ga skine. Da čita točno-pročitao bi Opera. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
(°_°)
|
Citiraj:
![]() neznam zasto tebi nece operu...
![]() |
![]() |
#15 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ma paške vas valja kaj tjesto, neki dan mi se hvalio kako je on hacker i da ce vam svima pobit kompove...... izgleda da je taj dan došao... zato ljudi instalirajte mišolovke... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Ovo ispod nisam ja! :)
|
Istina. Meni isto izbacuje krivi IP. Nego, ne bi se pretjerano zabrinjavao oko toga. Ni kućna adresa mi nije tajna. Dođeš, pozvoniš, ja neću da otvorim, ti oćeš na silu, ja uzmem kalaša, pa šta bude. ![]() Onda, imaš sig koji pokazuje kućnu adresu? ![]()
![]() |
#20 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
The Member
Datum registracije: Jul 2002
|
Citiraj:
Bah mislio sam ja takav sig odavno stavit al sam mislio da ćete se bunit... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() I ja sam se dugo nećkal - ali reko ako bu se neko jako bunil - mićem, ali malko podjebavanja ne škodi ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Headbangig Grunf!
|
sad kad u NSB koristim bežični net, neprpoznaje providera.LAME ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Fora je dobra, kaj se ko kaj ima bunit..:confused: ne kuzim ![]()
__________________ |
![]() |
#26 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|