|
![]() |
#1 |
Samobor
Datum registracije: Jul 2006
|
Što je bitno kod ADSL routera?
Pozdrav, pokvario se Siemens A100 adsl router od T-com i trebam nabavit novi router, no ne bavim se previše time pa ne razumijem što je uopće bitno kod routera kad ga kupujem? Neki koštaju 300-400 kn, našao neke i za 180 kn, pa sad što kupit, ne znam. Neki preporučeni? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Preporučujem polovni Siemens SE555... Imaš na forumu dosta toga.. Cijene od 250-350kn Najbolje za te pare što možeš kupiti.... Potraži, nedavno sam vidio jedan za 330kn.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Ako imaš samo jedan komp za 100 kn imaš polovni Siemens C-010. Ako ti treba router i imaš više kompova, a trebaš možda i wirles uzmeš Siemensa 555 ili 515, ako nema 555. Skuplja varijanta ti je Siemens C-010 i novi Linksys ili Buffalo. Cca 700 kn sve skupa
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
imam ti ja za 50kn elcona od T-coma, al si moras sam iskemijat mrezni kabl, ako me sjecanje ne vara radi i crossover i onaj drugi (UTP valjda) kabel, nemrem to zapamtit ![]() to niej vrhunski router (u rangu ovog C-010) ali sluzi svrsi i za 50kn je ok ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
eto, meni vec nekih godinu dana siemens c-010(podesen u route modu) u kombinaciji sa nekim jeftinim micronet switchom radi besprijekorno na 2 kompa...potrazi polovnog, mislim da ne bi smio biti skuplji od 100tinjak kn, a route mod i switch ti trebaju samo ako mislis imati vishe kompva na njeu spojene....ja cak razmisljam da potrazim sebi jos jednog za rezervu(ili pak da uvalim shefu, posto imamo onu faken kasdu koja stalno steka) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
|
Citiraj:
Isto tako pogledati ponudu od Buffala recimo WLA-G54C, WBR2-G54, WBR2-G54S. Za te modele postoji hrpa DD-WRT i drugih poboljšanih firmwarea.
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Samobor
Datum registracije: Jul 2006
|
Hvala na informacijama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Write in ©
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
hehehe...eto, također preporučujem CISCO routere! Ne možeš fulati nikako...samo ako imaš para. ![]() no čujem da splitska banaka daje jeftino kredite pa...ako to nabaviš...faca si! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Write in ©
|
Dobar! http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=053.509.105 With linux onboard! ![]() Nepotrebno za male LANiće, ali za nešto više... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]() |
#13 | |
Write in ©
|