|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
VHS>divX
Bok! Pokusavam prebacit Vhs na komp. Imam pinaccle karticu pctv 110i i pinacle studio 9. Problem je taj kaj zvuk mi uvijek kasni na snimci koju snimim na kompjutoru. Iz videa sam preko scarta prebacio zvuk u Line IN utor na ploči, i zadnjih 1 sat se za***avam sa postavkama u pinacle studio 9 kak da porihtam da mi slika i zvuk idu istovremeno. za***avo sam se sa onim stereo/ mono 22mhz/44mhz i ostalo...ima neko ideju?
![]() |
#2 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Nemam ideju, ali znam da se meni to isto povremeno dešava. Ne uvijek, nego povremeno. Šta je najgore, nemamo ni istu karticu, niti koristimo isti program. A izluđujem. Isto kao i ti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Par ideja. Zgodno bi bilo kada bi i slika i zvuk išli u isti uređaj. Ako tv kartica ima audio input, probaj zvuk spojiti na to, a ne na ulaz od zvučne. Probaj VCR spojiti preko antenskog ulaza na kartici, a ne preko scarta. Ako imaš kakvu DV kameru, prvo prebaci VHS traku u DV, pa onda sa DV-a na komp. Snimaj malo po malo. Snimiš recimo, 10 minuta, vratiš traku malo nazad, pa opet 10 minuta i tako dalje. Kasnije to središ na kompu.
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj provući kroz PVAStrumento i demuxati pa onda sve središ u nekom editing/authoring programu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|