|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
preporuka grafulje
evo ga,preporučite mi neku karticu koja bi bila potpuno iskorištena na ovoj konfi... stara crkla a ova sad s3 ubija... zanima me i razlika u performansama između 32 i 64 mb modela na mojoj konfi... 7000,7500,mx400,xabre 400,kyro,udri... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
ja u svojem (mrvicu jačem) stroju imam TNT2 M64 32MB i vjeruj totalno je iskorištena... preporuka: GeForce2 MX400... s njom imam samo najljepša iskustva. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Takodjer i moja preporuka stara legenda GeForce 2 MX
![]() |
#4 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
GF2 mX
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
That day chosen one learnt an important lesson ´bout iron claws; THEY HURT LIKE CRAP MAN! ![]() He should have listend to the one boob chick!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
Hercules KyroII 64MB bez razmisljanja... Iako ljudi seru da nema hardverski T&L, samo 175MHZ itd... Ja sam je imao 1.5 godine i full sam bio zadovoljan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
Sad sam proctiao... Rade ovaj 7500 ak ti ga uspije nabavit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Imal sam do nedavno isti proc kao i ti i Graficku TNT2 128 bit. Procesor je bio usko grlo za graficku. Kod nekih igara koje nisu previse CPU intenzivne a koriste hardverski T&L, mozda bi se osjetilo poboljsanje performansi promjenom graficke. Po meni neka jeftinija sa Hardverskom T&L MOzda bi radije preporucio ati 7500 zbog hardware DVD podrske, sto ce kod tvoje snage proca dosta pomoci.
__________________ |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
a past će taj 7500,samo da blade sredi... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas