|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Cooler Master AQUAGATE
evo ovako . poceo sam gledat u zadnje vrijrme vodena hladjenja i zanima me ovo hladjenje. moze stat u 5.25 utor i ima jako dobru estetiku i to mi je super a sad ono glavno kolko je dobro i dal se isplati sdat 120 eura za njega ili uzet po djelovima .
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
aquagate ti je u linksu 450kn. za te novce se, prema SwarmDude-ovom reviewu cini da je itekako isplativo. ja da ga stavim umjesto odvratnog box coolera na p4 630 imao bi, otprilike, temperaturu oko 35, max 45 sa clockom od 500MHz. trenutno radi na 46 u idle, na 3.0 GHz. ja mislim da se isplati, a review od SwarmDude-a pronadi bas u ovom podforumu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
auu nenene ne taj aquagate taj je mini mene zanima ovaj . http://www.pcekspert.com/articles/313-1.html dali neko zna iz prve ruke o njemu i zanima me dali je velika razlika izmedju vodenog i zracnog tj dali se isplati stavljatt vodu u komp ili moze neki jako dobar cooler odlicno odradit posao u klokanju (tipa scythe infinity), dali ce se dobit neka veca razlika u temperaturi ili ce bit 2,3 stupnja niza zanima me i isplativost te curenja . malo me frka stavit to u komp .
![]() |
#4 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
vodeno u biti odrzava u idleu proc na sobnoj temperaturi (21 trenutno) a u full loadu svega par C gore. sad vidi sto ti treba od zracnoga za taj isti efekt, ako je uopce i moguc ![]() (buku da ne spominjem)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|