|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Bluetooth kontrola PC-a preko Samsunga
Da pojasnim, trebam neki program (free ili ne, nije bitno) za komp i mobitel (znači i neku aplikaciju za mob koja ide s programom, naravno) da bi se komp mogao kontrolirati preko bluetootha s mobom.... To sam prije radio sa SonyEricssonom K700i bez problema (s onim nekim programčićem šta je imao na sebi), ali ne mogu naći ništa za sadašnjega Samsunga... Radi se od Samsungu E760 i Gigabyteovom bluetoothu na kompu.... Funkcije programa ne trebaju biti neke ultra velike, samo da ima neke osnovne funkcije (mute i tak, no naravno, viši funkcija nije na odmet) Ako tko ima kakvu preporuku ili još bolje iskustva, neka pomaže.... ![]() Hvala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Evo, isprobavam Bluetooth Remote Control, ali moj samsung neće čitati ove .jar i .jad cliente.... Neki drugi program..... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
trebas preko wapa skinuti taj program inace nula bodova od samsunga... ima neka shema da ga "natjeras" da instalas te jad programe al nije 100%
![]() |
#4 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
ja povežem komp i mob sa bluesolei-om, (došao sa bt adapterom) i onda dodijelim com port mobu. onda pokrenem fma manager (http://fma.sourceforge.net/index2.ht)), potražim taj com port da povežem mob sa kompom i dobijem meni na mobu sa više nego dosta opcija. inače koristim sony-ericsonn mob, ali mislim da radi i na samsungu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bycod
|
maymoon neradi ![]() ![]()
![]() |
#7 |
bycod
|
AKO skidas sa tele2 onda se isplati jer je kod njih 100kb 2kn. inace kod drugih lopova pardon provajdera mobilne komunikacije se neisplati...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|