|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Samsung SGH-X670
da li mi netko moze iznjeti dojmove o gore navedenom mobitelu. kupujem u sklopu flex60 tarife i on mi se cini dosta povoljan(498kn). da li netko ima neki bolji prijedlog (do 900kn,al gledajuci flex60 na 24 mjeseca)? gledao sam i sgh-e570(898kn), i k610i(isto 898kn), ali mi se bas ne daje tolko novaca za mobitel trenutno osim ako je stvarno razlika u kvaliteti ocita. meni jedino bitna da je kvalitetan uredjaj i da ce potrajat kolko tolko i da nije bas prevelik(k610i mi je vec na granici), pa sam zato gledao samsungove preklopne(dodatne multimedija opcije mi nista ne znaci,jedino bluetooth)...hvala na savjetu i pomoci... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
drug Mile
Datum registracije: Nov 2006
|
K610 je kudikamo bolji mobitel što se performansi tiče; kvaliteta je podjednaka s time da ti sve ovisi na kaj naletiš.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
a sto ce ti pretplata na 24 mjeseca ? odi bolje na 12 , sad mozda ne zvuci puno ali u slucaju problema onda tih 24 mjeseca moze biti itekakav uteg , a u zadnje vrijeme sam se naslusao jadikovki dosta ljudi sa upravo takvim problemima sto su se vezali na dugo zbog moba za 1kn ili slicno . a o tom pitanju - ja bi osobno isao na se k610 ili k750 . |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
hvala...k610 znaci...pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
drug Mile
Datum registracije: Nov 2006
|
Nije problem s ugovorom na 24 mj. jer on dolazi s jamstvom od 24 mjeseca 12 mjeseci koje garantira zastupnik + 12 T-mobilea. Ako pak biraš između K610 i K750, osobno bih ti preporučio K750 jer je kvalitetnije izrade iako ni K610 nije loš. Uz to ti je jeftiniji nekih 100kn. Ima nešto slabije performanse odnosno opcije (nema UMTS-a i još nekih sitnica) te je malo sporiji, ali svejedno bih ga uzeo radije nego K610.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|