Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Operativni sustavi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 25.04.2007., 18:53   #1
marko_1
Premium
Moj komp

marko_1's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Par pitanja o Linux SUSE 10.2

Evo bas sam ga za probu instalirao na virtualnu masinu i mogu reci da su **beni!

Ali kako fali dosta drivera i opcija zbog ogranicenosti sto ih VM ima pitao bi vas sljedece...

Hoce li se na mojoj konfi windozi vrtiti bez bedova, tj kakve ce performanse biti sa obzirom na xp?

1600 mhz amd athlon @ 1400 mhz
512 mb ddr 400
160 sata II @ sata I mode
ati radeon 9000, 64 mb ...

Hocu li moci imati onaj 3d desktop sta izgleda kao kocka?

I jos jedna bitna stvar, a to je umrezavanje sa drugim kompom koji ima win xp pro sp2, da li je moguce umreziti taj sa xpom i ovaj sa suse-om, te da li se moze shareati konekcija na linuxu da je xp koristi?
marko_1 je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2007., 18:12   #2
đo dalton
Mrzim Lucky Luke-a!!
Moj komp

đo dalton's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
i sam posjedujem suse 10.1, s kojima sam cisto zadovoljen.nisam stavljao jos 2,zasada je suse 10.1,mislim da vece razlike nema.disk sam podijelio na 3 particije,na c mi je windows,d mi je sherana particija,na e je suse.i to zasada sljaka.sto se umrezavanja tice,mislim da ne bi trebalo biti vecih problema,ali mozes uvijek provjeriti na hulk forumu,koji ce ti znati 500 puta bolje objasniti.za efekte 3d ekrana,kocke i sl,mislim da ti treba jaci komp,ali nista te ne sprecava da probas i sam otkrijes...osobno imam semprona 2500,sa 1,5gb rama,i atijevu agp 9800pro.nadam se ako nisam bio od pomoci da ti nisam puno ni odmogao..
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno