|
![]() |
#1 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Preporuka LCD monitora
Naime,tražim neki LCD monitor pretežito samo u poslovne svrhe.Znači: -Rad u uredu -pregledavanje e-maila preko Interneta i rad u programu za izradu knjižica. Pošto već u u uredu imamo 1 17'' CRT monitor,a na drugi kraj stola ne stane još jedan takav onda moramo ići na LCD varijantu. Pa onda neka netko preporuči nešto što je jako dobro za male pare(do nekih 1100kn). Hvala! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Za 1100kn imaš Ag Neovo, moja stara ga ima u uredu, i samo ime mu govori (Ne_ovo)... ![]() No zato za 1300-1400kn imaš već poveći izbor 17" LCD-a... Recimo Samsung 740N, 710N, Philips 170S6FS, LG 1752S... E sad između tih meni se kao najbolji čini Samsung, a sad koji, to će ti reći netko tko se malo više kuži u te sitne razlike među LCD-ima, ili netko tko ima blisko iskustvo s nekim od njih..... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
17" LCD moze biti premalen za uredsko koristenje. Moja majka ima knjigovodstvenu firmu i kupila takav monitor i drzi ga na rezoluciji 1024x768 jer su na radnoj rezoluciji zbilja presitna slova. Al eto, nije moguce kupiti 19" monitor za zadanu cijenu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
A 19" je naravno bolje, ali od njega je bolje 20", a od njega 21", a od njega 22".... tome nema kraja, no za ured ne vidim svrhu 19" monitora za pisanje po Wordu i sl.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Ne ciljam na to, nego na to da ce mu slova biti presitna na 17" LCD-u - ista rezolucija je OK na 19" LCD-u. Znaci, vjerojatno ce morat snizavat rezoluciju zbog cega mu se degradirati kvaliteta slike. Ajd, za uredski rad i nije to toliki problem, ali ipak... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|