Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 24.04.2007., 18:05   #1
kalixius
...carpe diem...

kalixius's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Preporuka LCD monitora

Naime,tražim neki LCD monitor pretežito samo u poslovne svrhe.Znači:

-Rad u uredu
-pregledavanje e-maila preko Interneta i rad u programu za izradu knjižica.

Pošto već u u uredu imamo 1 17'' CRT monitor,a na drugi kraj stola ne stane još jedan takav onda moramo ići na LCD varijantu.

Pa onda neka netko preporuči nešto što je jako dobro za male pare(do nekih 1100kn).

Hvala!
kalixius je offline   Reply With Quote
Staro 24.04.2007., 18:50   #2
eluminer
Premium
Moj komp

eluminer's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Za 1100kn imaš Ag Neovo, moja stara ga ima u uredu, i samo ime mu govori (Ne_ovo)...

No zato za 1300-1400kn imaš već poveći izbor 17" LCD-a...

Recimo Samsung 740N, 710N, Philips 170S6FS, LG 1752S...

E sad između tih meni se kao najbolji čini Samsung, a sad koji, to će ti reći netko tko se malo više kuži u te sitne razlike među LCD-ima, ili netko tko ima blisko iskustvo s nekim od njih.....

eluminer je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 25.04.2007., 11:11   #3
MaxB
Premium

Datum registracije: Sep 2003
17" LCD moze biti premalen za uredsko koristenje. Moja majka ima knjigovodstvenu firmu i kupila takav monitor i drzi ga na rezoluciji 1024x768 jer su na radnoj rezoluciji zbilja presitna slova. Al eto, nije moguce kupiti 19" monitor za zadanu cijenu...
MaxB je offline   Reply With Quote
Staro 25.04.2007., 13:37   #4
eluminer
Premium
Moj komp

eluminer's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor MaxB Pregled postova
17" LCD moze biti premalen za uredsko koristenje. Moja majka ima knjigovodstvenu firmu i kupila takav monitor i drzi ga na rezoluciji 1024x768 jer su na radnoj rezoluciji zbilja presitna slova. Al eto, nije moguce kupiti 19" monitor za zadanu cijenu...
Čovjek kaže da ima već jedan 17" CRT u uredu (što je vjerojatno i 16" vidljivo), tak da, ak mu je to dovoljno, ne vidim razloga zašto mu 17" LCD ne bi bio dovoljan....

A 19" je naravno bolje, ali od njega je bolje 20", a od njega 21", a od njega 22".... tome nema kraja, no za ured ne vidim svrhu 19" monitora za pisanje po Wordu i sl....
eluminer je offline   Reply With Quote
Staro 25.04.2007., 17:12   #5
MaxB
Premium

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Autor geniusboy Pregled postova
Čovjek kaže da ima već jedan 17" CRT u uredu (što je vjerojatno i 16" vidljivo), tak da, ak mu je to dovoljno, ne vidim razloga zašto mu 17" LCD ne bi bio dovoljan....
Ne ciljam na to, nego na to da ce mu slova biti presitna na 17" LCD-u - ista rezolucija je OK na 19" LCD-u. Znaci, vjerojatno ce morat snizavat rezoluciju zbog cega mu se degradirati kvaliteta slike. Ajd, za uredski rad i nije to toliki problem, ali ipak...
MaxB je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno