|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Slažem konfu, pa me savjetujte
POzz Mrtvački mi je dosadno na poslu, pa ajde da si probam sastaviti poštenu konfu za c2d, pa da ja napokon odlučim hoću li ili ne preći u 'suparnički tabor'. Dakle, moje su ideje ovakve (tražim samo proc, ploču i RAM) proc: Intel Core 2 Duo E6600 , 2.4GHz: 1.584,77Kn (mislim da je ovo best-buy) ploča: MP Intel DG965RYCK, Rogers City, i965G Express, ATX2, 1066MHz : 789,10Kn memorija... nemam pojma.... Dakle, ne klokam, hoću stabilnu mašinu. Cijena mi je JAKO važna, jer sam prilično kratak s lovom. Da uzmem slabiji proc? Neku slabiju ploču? Bi li mi se više isplatilo uzet DS3 i E6320 i imak ga malo kloknut? Molim prijedloge hvala i pozz shoki
Q: sta ce ti mis sa "kuglicom" kad vec pa cijeni od 50-ak kuna mozes kupiti opticki mis koji je duplo prakticniji i bolje radi od tog tvog sa "kuglicom"... A: Treba mi miš sa kuglicom jer troši manje struje. I za navigaciju po windozama je odličan tj. neizrecivo bolji od dirke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
molim moda da prebaci temu tamo hvala!
Q: sta ce ti mis sa "kuglicom" kad vec pa cijeni od 50-ak kuna mozes kupiti opticki mis koji je duplo prakticniji i bolje radi od tog tvog sa "kuglicom"... A: Treba mi miš sa kuglicom jer troši manje struje. I za navigaciju po windozama je odličan tj. neizrecivo bolji od dirke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
i memu corsair. reci koliko imas love pa ce ti neko lakse predlozit sta kupit. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
pa napisah: ploča, mema i proc. Kad sjedne plaća (cca 3k kuna), 300 sam dužan, pa bi 2000 do 2500 glodavaca moglo otići za mašinu. Zapravo se dvoumim da li mi se bolje isplati uzet DS3 i slabiji proc i dizati to, ili ići sigurno?
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Killing monsters
Datum registracije: Nov 2005
|
Chisto onako okvirno: E4300 - cca 1000kn DS3 - cca 800kn 2 X 1 GB 667MHz DDR2 Kingmax - cca 800kn Total: 2600kn. Kad se vech ide na C2D, kao shto su ljudi vech toliko puta ponovili: GRIJEH ga je NE clockati. Ako sam dobro shvatio, ovaj E4300 ide bez dizanja voltazhe na cca 2.8 GHz (preporucheni Kingmax to mozhe pratiti), a pri tom clocku, temperature se ne dizhu drastichno tako da che i box cooler dobro obavljati svoj posao. Ti ga, ne znam...drzhi na 2.6GHz (onako, za svaki sluchaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas