|
![]() |
#1 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Podloga za MX610?
Imam najobicniju platnenu za 8kn, ali po njoj se bas nesklize najlakse, pa ga drzim samo na stolu, ali nebi ga htio stalno tako (kompleksi ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Re: Podloga za MX610?
Ja uzeo one Sharkoonove Xurface i razocarao se. Mis jednostavno previse leti po njoj. Vratio staru platnenu, ove cu prodat na komad. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
Re: Podloga za MX610?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
ja imam xsurface...iz početka kad sam ju probao...ma katastrofa mi se činila, nakon 10 minuta sam vratio platnenu. I onda prije 2 tjedna, ajde idem malo probat da vidim kak radi...mislim da je neču mjenjat...baš mi se počelo sviđat što je malo skliska. Nije sad da opet miš leti po njoj, ali ruka traži puno manje napora, čist je postalo ugodno |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
oko 25*20cm, gornji dio ti je od polu glatke plastike, miš lagano klizi po podlozi, umanjuje dosta trenje tako da se ruka uopče ne umara. mislim sad nakon nekog vremena korištenja, ugodnija je dosta od platnene...e i da, debljina je oko 2 lista papira, ko da imaš miš na stolu |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
ja sam kupio davno neko smeće liijepo,zaljepi se za stol (tanka) ima na sebi WWW,ne bi ju mjenjao za drugu nikad...mišić lijepo klizi po njoj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
o_O ??
|
|
Oglas
|