|
![]() |
#1 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
PC + TV = Media centar..treba mi malo infa..
Imam par pitanja u vezi prikaza slike na TV-u umjesto na monitoru.. Slažem si kod žemske neki media centar od Celerona 1,6 s 512MB, 40Gb (imam usb disk s filmovima tako da nije bad), i ATI 9200 s tv-out-om pa imam par pitanja. 1. Dal da stavim "Windows XP Media Centar" windoze ili da stavim Pro..pa da dodam neki media centar program? 2. Hoće li ATI 9200 bit ok za prikaz na telki (Philips 80cm..CRT..ima scart) 3. Postavke: koju da rezoluciju stavim i refresh? 4. Imate jos koji savjet ili prijedlog?
![]() |
#2 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
2. Hoce. 4. Stisaj komp i slozi daljinski. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
1. Neznam kakvi su ti XP Media Centar, nisam ih nikada imao instalirane, no ako misliš tražiti drugu soluciju - MediaPortal all the way ![]() 2. Bu 3. Mislim da to na telki nemreš mjenjat. Ili se varam ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
3. Možeš, ali max je 1024 x 768 i refresh rate valjda 60 Hz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
800x600 jer je rezolucija klasicne telke oko 720x532 ili tako nesto, pri 50 Hz (PAL standard). Nasi televizori mogu primiti signal i vise rezolucije i na 60 Hz, ali ga ne mogu prikazati kao takvog (konvertiraju ga u nizu rezoluciju s nizom frekvencijom osvjezavanja) - 60 Hz je NTSC standard - barem su to radili stariji televizori. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Složio sam ga danas, eto, malo se zaj. s postavkama..i istina najbolje slika izgleda na 800X600 s 60hz. Filmovi jako dobro izgledaju, no slika u windozima i nije nešto oštra..više onako mutna..no pretpostavljam da je to najbolje na tv-u..a pošto je i svrha gledanje filmova..onda je to sasvim ok. I da..treba stišat comp ![]() btw. kad sam kod ove teme oko media centra, koje mi jeftino "polegnuto" kućište preporučate..znam da sam vidio u vemilu neko solidno za 250kn prije 4-5 mjeseci..ima tko kakvu preporuku?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|