|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Jeftina konfa isključivo za posao-savjet molim
Molim preporuku za što jeftiniju, ali pouzdanu konfiguraciju koja će se koristiti isključivo za posao - Office paket, Internet i slično.... Poželjno je i da Windowsi Vista na njoj normalno rade. Monitor već imam (kao i tastaturu i miša ).Hard disk od 80 gb bi vjerojatno bio zadovoljavajuć, ali je važno da je što pouzdaniji. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Prijedlog:_____________________________________ Procesor: Athlon64 3000+, sck. AM2, BOX - 427 kn Matična: ECS AMD690GM-M2, sck. AM2 - 485 kn Memorija: 1GB A-Data DDR667 - 413 kn Hard disk: 80GB Hitachi, SATA II - 307 kn DVD/RW: LG GSA-H12N, Black - 245 kn Napajanje: Fortron 350W, 12cm FAN - 212 kn Kućište: Mode Com Step 207 - 140 kn ______________________________________________ Ukupno: 2.229 kn.....sve iz Ve-mila Ako je preskupo stavi se Sempron64 3000+ (297 kn) i 512MB memorije (209 kn) i to je to. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#4 |
|
Premium
|
Da, za duže - onda znači 1 gb ram-a. Pretpostavljam da je bolje 1gb u komadu radi eventualne kasnije nadoknade, a koliko se sjećam kod amd-a taj dual channel ionako ne dolazi previše do izražaja.....točno? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Premium
|
Prvi put sam ju previdio, pa editirah čim skužih ![]() Međutoa, pojavio se još jedan zahtjev. Ne znam kak se to zove, ali grafička bi trebala podržavat mogućnost da radi s dva monitora, ako ih se ima. Znači da je npr. na jednom otvoren neki tekst za prijevod, a na drugom da se npr. prevodi u Wordu. Mislim da sam negdje vidio da se kod 'toga' može strelica miša i povući s jednog ekrana na drugi, kao da su spojeni.... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Premium
|
Onda dobro. Samo da ne bi ispalo da rade oba monitora, ali da uvijek daju istu sliku ....jer to nije ono što mi treba.S obzirom da nema drugih prijedloga, izgleda da je ovo gore idealna konfiguracija za moje zahtjeve. Hvala predlagatelju jer će vjerojatno biti i kupljena, ali drugi prijedlozi su još uvijek dobrodošli... |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|