|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
kingmax ili SuperTalent
Sta kupit? U vemulju kingmaxa 667 2x1gb posto je cijena drasticno pala ili vidim u ADM-u 2x1GB SuperTalenta CL5 Dual Channel KIT jos jeftiniji. Ovaj supertalent nekako je ljepsi ako nista ![]() Moliio bi brz odgovor jer sutra kupujem thnx. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
e taj ST i mene jako zanima. 780kn za 2gb cl5 a i ljepo izgleda ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Neznam dali je kod mene isti taj supertalent, ali ovaj moj je 667 MHz a ja ga vec 6 mjeseci koristim na 800 MHZ bez i jednog problema.
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() Ali ja se javljam kolegi koji je zapoceo post sta da kupi,pa mu preporucio nesto drukcije od kingmaxa 667 ili st-a cl5. Ovaj transcend je bolji od kingmax-a u svakom pogledu,pa nek radije razmislja izmedju transcenda i supertalenta. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
moguce da si ti naletio na taj model jer bilo je i par jetram transcend 667mhz modela koji su navodno isli bolje od kingmaxa i ja kupio jednog kad ono ispala memorija kolko para tolko muzike ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
http://www.diskont24.com/products/P0/38278/ Oznaka : JM388Q643A-8 natrag na topic. Mislim da je jedan frend prije 2-3 mjeseca kupio taj Supertalent CL5 i cini mi se da je isao isto koliko i kingmax . Oko 9xx mhz na 5.5.5.15. Jedino ako sad supertalent stavlja neke nove chipove na svoje module. IMHO st je ljepsi,pa bih ga uzeo samo radi toga,ali moj prvi izbor jos uvijek ostaje Transcend DDR 800za 430 kn. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pero_Snajper
Datum registracije: Dec 2005
|
Moj kingmax 667 ide na 900 4-4-4-12 pri 2.15V (MT 1.65+ stabilno). Al sve je to sreca kod kupnje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pero_Snajper
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
a sta ces.... nego, ja sam svoje kekse kupio s par dana razmaka. nisu jednaki PCBovi 100% iako obje imaju potpuno istu oznaku. da nisam picajzla ne bi ni primjetio razliku, neka tockica u sredini ![]() tako ni fizicka razlika ocito ne igra neku ulogu.....hmm, kako onda biti pametan? ![]() mora da ti je ta tvoja memorija bila nesto defektna, steta sto se ne moze reklamirati s obzirom da na defaultu sigurno radi ok ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|
Oglas
|
|