|
![]() |
#2 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
naravno da ima granicu
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Na www.cpudatabase.com ima desetak xp1700 iznad 3000, a max. je 4712 mhz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Moj ide na 2600+ ko od šale na Epox 8RDA može i više ali onda bi morao stavljati neki bučniji cooler , a to mi se više ne da (Silent breez na 2400 rpm je cool. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Mile moj Mile. Da sam ja stavio 6 000 bi povjerovao ? Ide do cca 3000 možda do 3200 ! NO PREKO TOGA nope.. Ja se nadam da ću vidjeti granicu ako stavim pelt ili vodeno ili ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ovo ti je super ali napon ti je velik , koliko ti to može kvalitetno hladiti i taj v9. A mislim da razlika između 2600 i 3000 nije vrijedna decibela. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
***2CROwded***
|
Citiraj:
Pa mogu staviti ili glasnije ili tiše, ovisi kako želim, ovisi šta radim. Tako i onako je vodeno u izradi pa neće biti buke ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
To su lovačke priče, šatro imam siće a nemam ni para, ali zato imam za rimu dara....... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Sjećam se da sam na jednoj stranici vidio P3 na 9GHz. LOL . ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
***2CROwded***
|
Možda zato što imaš Palomina, ili Tbred A, a ne B. Reci mi serijski broj s proca i kažem ti ! Uglavnom treba ti i ok memorija i matična, šta ti imaš ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Istina je to da imam Palomina Matična mi je Abit KD7 Memorija 2 x 256MB 333MHz PQI A nemogu vidit serijski broj jer imam vodenjaču pa mi je teško cijelo vrijeme skidat blok ..... a i pasta mi je na izmaku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Imam problem sa xp 1700 Zašto kada stavim fsb npr da bude 12 on radi kao na 11 Stavim 166 x 12 a piše da je 166 x 11 Jeli moguče da sam krivo spojio olovkom one vodove na procu ili sam več možda spalio fsb..makar neznam kako bi uopče sada radio Help quick ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
2. Kod svakog Palomina je mnozitelj zakljucan, pa izgleda da ga onda nisi dobro otkljuco => probaj ponovo 3. Ne ocekuj previse od tog proca iako imas vodeno
![]() |
![]() |
#16 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Jel netko ima pouzdane informacije di još ima TbredB 1700+, tražim po svim dućanima al ga nemrem nać?
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Ah sjebal sam se Srky Stavio sam množitelj na 12 a FSB na 166 ali radi ko na 11 (množitelj) Moguče je da nisam dobro otključao proc Ali već sam tri puta probavao Jeli moguče da sam ga spalio ??? Bi li proc radio na normalnim postavkama (mislim na množitelj)??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Ocigledno je da nije dobro otkljucan cim ti vraca mnozitelj na 11, stoga pregledaj dobro jos jednom.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|