|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
![]() Ovako, ubo sam danas doticnu grafu i jako sam nezadovoljan slikom na tv-u. Mutna, crvena, nevide se slova pročitati.. Očistio sam drivere, stavio nove, isto.. Ukljucio tv-tool (koji mi je nekad prije dosta poboljšavao sliku na staroj geforce 2, ili 4200) ali ništa ne vrijedi.. Sad, grafa je spojena sa s-vhs kablom koji ide u jedan cinch i u video ulaz u tv, tako su mi bar uvijek starije kartice bile spojene.. Već 2,5h kopam po forumu i nemogu naći rješenje, zna li ko u cemu je problem? Pa ge force 2 je imala 5 puta bolju sliku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Što niko nema rješenje? U međovremenu sam uspio poboljšati sliku najnovijim driverima i novijim kablom, ali mi se i dalje cini malo mutna slika na tv.. inace, na monitoru je odlicna.. Ja mislim da je tu problem u kablovima, čitao sam da recimo novije npr. 7600 imaju neki adapter koji ide iz ja mislim dvi na s-vhs i još nešto (koji ja naravno nemam), pa dali bi to možda šta popravilo? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Razumijem naravno da je slika lošija za razliku od vga, ali recimo jucer sam ponovo probao staviti staru 4200, i slika je dosta bolja i to sa istim driverima i postavkama koji su bili na 6800, a probao sam ih dosta.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|