Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > NVIDIA
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 04.04.2007., 23:17   #1
balki
Premium
Moj komp

balki's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Question 6800le loša slika na tv-u

Ovako, ubo sam danas doticnu grafu i jako sam nezadovoljan slikom na tv-u. Mutna, crvena, nevide se slova pročitati.. Očistio sam drivere, stavio nove, isto.. Ukljucio tv-tool (koji mi je nekad prije dosta poboljšavao sliku na staroj geforce 2, ili 4200) ali ništa ne vrijedi.. Sad, grafa je spojena sa s-vhs kablom koji ide u jedan cinch i u video ulaz u tv, tako su mi bar uvijek starije kartice bile spojene.. Već 2,5h kopam po forumu i nemogu naći rješenje, zna li ko u cemu je problem? Pa ge force 2 je imala 5 puta bolju sliku
balki je offline   Reply With Quote
Staro 13.04.2007., 15:28   #2
balki
Premium
Moj komp

balki's Avatar

Što niko nema rješenje? U međovremenu sam uspio poboljšati sliku najnovijim driverima i novijim kablom, ali mi se i dalje cini malo mutna slika na tv.. inace, na monitoru je odlicna.. Ja mislim da je tu problem u kablovima, čitao sam da recimo novije npr. 7600 imaju neki adapter koji ide iz ja mislim dvi na s-vhs i još nešto (koji ja naravno nemam), pa dali bi to možda šta popravilo?
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 13.04.2007., 15:31   #3
komer
motocross
Moj komp

komer's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
promjena rezolucije i refresh rejta bi trebao poboljsati stvar,ali ne i dovesti do savrsenstva posto se ipak tu radi o chincevima,a kvaliteta slike preko njih za razliku od vga izlaza je grozna....
komer je offline   Reply With Quote
Staro 13.04.2007., 15:39   #4
balki
Premium
Moj komp

balki's Avatar

Citiraj:
Autor komer Pregled postova
promjena rezolucije i refresh rejta bi trebao poboljsati stvar,ali ne i dovesti do savrsenstva posto se ipak tu radi o chincevima,a kvaliteta slike preko njih za razliku od vga izlaza je grozna....
Razumijem naravno da je slika lošija za razliku od vga, ali recimo jucer sam ponovo probao staviti staru 4200, i slika je dosta bolja i to sa istim driverima i postavkama koji su bili na 6800, a probao sam ih dosta..
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno