|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ponekad mi se smanji fps u benchmarku
Ajmo ovako: upalim komp, provrtim benchmark i dobijem očekivanih 46 fps-a (Codecreatures benchmark). Uključim neku igru, malo igram, izađem iz igre, provrtim benchmark i dobijem rezultat oko 30-tak fps-a. Kao da nešto ostane visiti nakon što sam izašao iz igre i usporava komp. Također mi i 3DMark 2k5 pokazuje usporenje. Jedino rješenje je restart kompa kada benchmark ponovno pokazuje očekivani rezultat. Ta situacija se događa samo povremeno kada izađem iz igre, ne svaki put kada izlazim iz igre. Usporenje ne ovisi o igri, nema veze koju igru igram. Ideje? EDIT: Naravno da sam otvorio Task Manager i da je procesor na 0%, znači proces koji usporava fps nije uočljiv.
Everything is sooooo slow... Why? Oh, why? Zadnje izmijenjeno od: Warrior. 08.04.2007. u 22:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
pogledaj zauzeće ram kada izađeš iz igre |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Phew, mislim da nije ni memorija u igri. Trenutno mi je memorija zauzeta sa 500MB od ukupno 768MB pa mi je benchmark prošao smoothly sa 46 fps-a kao rezultat. ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
to ti je klasicni "komp mi crkava, moram ga restartat" sindrom poznat gotovo svima. IMO vezano je uz nacin na koji win rukuju swapom a ne pravim ram-om i sporog praznjenja istoga ili tako nesto. sve u svemu desava se. sto vise rama to ces rjedje vidjet. recimo ja nisam dosta dugo ali kako su naslovi postali pokvareno prezahtjevni desi se ipak ponekad u zadnje vrijeme. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|