Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 13.04.2007., 21:24   #1
Lenovo
Premium

Datum registracije: Feb 2007
MS Outlook 2000 u MS Outlook 2007 na drugom računalu i još par pitanja

Nisam našao odgovor koji bi mi pomogao. Arhivirao sam fajlove u archive.pst (65 MB) i outlook.pst (115 MB), na svom starom računalu (WIN XP SP2), kako je računalo radilo to satima i s prekidanjima ne znam koje je mailove stavilo u koji od ova dva fajla.
Sad, na novom računalu (opet 32bit WIN XP SP2) sam instalirao MS 2007, i radio mjesec dana (skupilo se nešto mailova). Kako ove stare mailove ubaciti tu do novih mailova, tj. staviti ih na novi komp (a da mi se ovo što imam ne obriše)?

2. Obzirom da ne koristim onaj Organizer u Outlooku, koji je najbolji program za čitanje mailova? (Thunderbird?)

3. A newsa (Outlook Express mi samo tome služi)?

4. (kad sam već s OT-om, da pitam sve što me zanima): što trebam podesiti da mi odlazna pošta radi kad nisam spojen baš preko određene konekcije? Da pojasnim, imam mail @net.hr, kako treba staviti postavke da mi Inbox i Outbox normalno rade, a da na Internet idem preko dial-upa od T-coma?
Što treba postaviti za preusmjeravanje pošte preko nečega (npr. gmaila)?
Lenovo je offline   Reply With Quote
Staro 14.04.2007., 01:01   #2
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
1. file-> import and export-> from another program or file->odaberi te pstove

PRVO SKOPIRAJ I STARE I NOVE NEGDJE!! da nebi slucajno nesto skopirao kako ti ne zelis

2. gmail.
a) napravi forward na starom inboxu u gmail. onda otvori u gmailu opciju mogucnost slanja sa drugih email adresa i ukucaj ono prvu. poslat ce ti activation code i nakon sto ga ukucas ces moci slati mejl koji ce 'izgledati' kao da je dosao s one prve adrese
b) odaberi pop pristup drugim email acc. i dodaj ovaj. doduse neznam kako ce to raditi posto je barem prije Iskon dopustao POP pristup samo sa svojeg DSL i dialupa

ja sam dugo koristio eudoru i bio je ok ali gmail je gmail.. od svugdje mi je dostupan mejl sto mi je postalo vazno

3) forte agent npr.. ali budi spreman da ima 10 minuta posla da ga namjestis kako ti pase.. barem je meni trebalo vec preko nekoliko puta koliko sam reinstaliravao windoze

4) slanje nije problem. samo stavis odlazni server svog ISPa...a citanje tesko ako nisu promjenili ono gore navedeno(samo pristup s iskonovih IP adresa)
msvrtan je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 15.04.2007., 11:49   #3
reboot
Premium

Datum registracije: Jul 2005
meni je glupo sto se ne moze password exportirati iz starog u novi outlook
reboot je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas